RX 9070 XT, Ryzen 7 7800x3D ile uyumlu mu?

Bütçe
40000

Spyrous

Decapat
Daha fazla  
  • Ekran kartı: RX 6800 XT (mevcut ekran kartı)
  • Anakart: B650 Gaming Plus.
  • İşlemci: Ryzen 7 7800x3D.
  • RAM: 32 GB.
  • PSU: 850W.

Merhaba. Dediğim üzere sistem bilgilerim bunlar RAM ve PSU markasını unuttum gerekirse bakabilirim. Ayrıca nereden ve hangi markanın ekran kartını almamı tavsiye edersiniz? Sinerji'den Sapphire Pulse modelini almayı düşünüyordum. Ama çok fazla negatif yorum var. (müşteri hizmetleri konusunda) temiz olacaksa 3-4 bin TL ekstra vermekten çekinmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki uyar 9070XT çok iyi bir kart ve pek negatif bir şey olacağını sanmıyorum.

Tabii ki uyar 9070XT çok iyi bir kart ve pek negatif bir şey olacağını sanmıyorum.

Aynı fikirdeyim gelecek güncellemeler ile FSR da geliştirmelerle daha da iyi olacağını düşünüyorum ama sorun şu, Sinerji'den alsam problem yaşamaktan korkuyorum ama pek bir alternatifim yok gibi ASUS Prime veya Sapphire modeline bakıyorum başka yerde yok.

Pulse en düşük model o yüzden ucuz zaten. Bir sorun yaşamazsınız ama. Sinerji'den alışveriş yapmadım hiç, fakat bilindik bir yer. Kullanıcı yorumlarını okumanızda fayda var.

2 haftalık yorumlarına baktığımda inanılmaz kötü yorumalar var altunizade şubesi için ve müşteri hizmetleri rezaletmiş dedikleri üzere size ASUS Prime modelini beklemeli miyim? Paramla rezil olmaktansa fazla para vermeyi tercih ederim.

Asus prime ne kadar ve nerede satılıyor hocam?

Şu anda olmadığı için alamıyorum stok gelirse nereden olursa olsun hemen alacağım.

Pulse en düşük model o yüzden ucuz zaten. Bir sorun yaşamazsınız ama. Sinerji'den alışveriş yapmadım hiç, fakat bilindik bir yer. Kullanıcı yorumlarını okumanızda fayda var.

Sapphire ile ASUS arasındaki fark çok var mıdır? Performansı ne kadar etkiler?

Son düzenleme:
Şu anda olmadığı için alamıyorum stok gelirse nereden olursa olsun hemen alacağım.

Sapphire ile ASUS arasındaki fark çok var mıdır? Performansı ne kadar etkiler?
Pulse'ye göre Asus Prime'ın soğutması bir tık daha iyi olabilir. Ben olsam Pulse alırdım aradaki fiyat farkına değmez bence. @efebatiin @bdxmrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…