RX 9070 XT, Ryzen 7 7800x3D ile uyumlu mu?

Bütçe
40000
Farkı bilmediğimden soruyroum OC kullanan biri değilim ama OC Edition FPS açısından çok fark eder mi? 2K hikayeli oyunları Max ayarlarda oynayan biriyim sizce ihtiyaç duyar mıyım? (ayrıca kasamda Corsair H150 var bilgi açısından yardımcı olacaksa)

Farkı bilmediğimden soruyroum OC kullanan biri değilim ama OC Edition FPS açısından çok fark eder mi? 2K hikayeli oyunları Max ayarlarda oynayan biriyim sizce ihtiyaç duyar mıyım? (ayrıca kasamda Corsair H150 var bilgi açısından yardımcı olacaksa)

Ayrıca uzatıyorsam kusura bakmayın anksiyetemden dolayı endişeliyim RX 6800 XT mevcut ekran kartımdan bu ekran kartına geçiş değer mi? Performansta bir sıçrama beklentim var beklentilerimi karşılayabilir mi? Olmazsa örnek emsallere açığım.

Son düzenleme:

Ayrıca uzatıyorsam kusura bakmayın anksiyetemden dolayı endişeliyim RX 6800 XT mevcut ekran kartımdan bu ekran kartına geçiş değer mi? Performansta bir sıçrama beklentim var beklentilerimi karşılayabilir mi? Olmazsa örnek emsallere açığım.
Hocam marka modellere çok takılmayın, hangisi mevcutsa, kafanıza yatıyorsa, bütçenize uygunsa alın geçin. OC edition olayıda şu, fabrikada az bi hız aşırtma uygulanıyor. Stabilitesi kontrol edildikten sonra seri üretime geçilir. Zararlı değildir. Daha iyidir. Fakat uçurum bir performans beklemeyin.

6800xt'den 9070xt geçişte çağ atlıyorsunuz hocam :). Değer kesinlikle.

Hocam marka modellere çok takılmayın, hangisi mevcutsa, kafanıza yatıyorsa, bütçenize uygunsa alın geçin. OC Edition olayı da şu, fabrikada az bir hız aşırtma uygulanıyor. Stabilitesi kontrol edildikten sonra seri üretime geçilir. Zararlı değildir. Daha iyidir. Fakat uçurum bir performans beklemeyin.

6800 XT'den 9070XT geçişte çağ atlıyorsunuz hocam :). Değer kesinlikle.

Anladım hocam çok sağ olun. Konudan alakasız önerebileceğiniz hoparlör var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı