RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti için AM4 işlemci önerisi

Hypier

Zeptopat
Daha fazla  
Anakart değiştirecek param yok o yüzden AM4 istiyorum sizden, bütçem 15K o da çok iyi bulabilirsem, yoksa 10-12 arası bütçem şu anlık.

Böyle ekran kartlarına AM4 gitmez gibi.

Anakart değiştirecek param yok o yüzden AM4 istiyorum sizden, bütçem 15K o da çok iyi bulabilirsem, yoksa 10-12 arası bütçem şu anlık.

15 bin liraya sırf yeni işlemci satın alacağına işlemci, anakart ve bellek değişimine gitsen ya?

Şimdilik o paraya yalnızca 7500F gelse bile en azından GPU bazlı oyunlarda 2K ve üzeri çözünürlüklerde kurtaracak kadar yeterli. AM5'e geçersen takabileceğin işlemcilerin zaten şu anlık bir sınırı yok. Bütçen elverdiği taktirde yeni bir CPU yükseltmesi iyi gider açıkçası.

15 bin liraya sırf yeni işlemci satın alacağına işlemci, anakart ve bellek değişimine gitsen ya?

Şimdilik o paraya yalnızca 7500F gelse bile en azından GPU bazlı oyunlarda 2K ve üzeri çözünürlüklerde kurtaracak kadar yeterli. AM5'e geçersen takabileceğin işlemcilerin zaten şu anlık bir sınırı yok. Bütçen elverdiği taktirde yeni bir CPU yükseltmesi iyi gider açıkçası.

ASUS Prime B450M K II var bende anakart olarak RAM 32 GB 1 TB depolama var. İşlemcim hasar görmüştü tamir ettirdim ama performansı da çok düştü artık, ekran kartını arkadaşa satacağım ekran kartıda RX 6700 XT o da ASUS 15 bin TL satacağım o arkadaşa, elimde de 35 40 bin TL para var ekran kartı için ben de işlemci ve ekran kartına yatırmayı düşündüm, elime daha fazla para geçebilirse anakart güncelleyebilirim. Rica etsem anakart ve işlemci önerebilir misin? Yazım hatası ve devrik cümle varsa da özür dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı