RX 9070XT Sapphire Pulse vs PowerColor Hellhound

Onur Serbes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 7800XT kartımı satıp yerine bir 9070XT alacağım (ue5/dx12 API problemleri ve grainy pixelated texture problemleri dolayısıyla...).
Sinerji tarafında fiyatlar uygun, sıfır almayı düşünüyorum.
Coilwhine ve soğutma bakımından sizce hangi kartı almalıyım Hellhound mu yoksa Pulse mu?

Dosya Ekleri

• 1764248505373.png
    357,6 KB · Görüntüleme: 6
  • 1764248522837.png
    151,5 KB · Görüntüleme: 7
Bunlardan biri olması şart mı?
TR pazarında sıfır satın alım için evet

Bunların dışında XFX Swift ve Asus taraflarını da düşündüm, imkan olsa swift'den gidebilirdim fakat esnaf dışında switft satan yok, asuslar da pahalı.

Mid range için bunlarla devam edeceğim, yine de varsa başka fikrileriniz duymak isterim.

Sapphire'nin beyaz Pure modeli hakkında bilginiz var mı hocam.

Neyi merak ediyorsunuz? VRAM sıcaklığı onunda yüksek, onun dışında fena kart değil.

Aklımda bulunduracağım, peki verdiğim opsiyonlar arasından hangisini önerirsiniz?

Bu 9070XT kartları farklı yorumlayanlar var, ben VRAM sıcaklığına önem veriyorum, 90'a yaklaşıyor çoğu, serin çalışan 2 tane XFX, ASUS Prime ve önerdiğim kart var, aralarında en güçlüsü 330W ile Gigabyte.

Beyaz sistem yapıyorum da diğerleri sırıtır diye Pure modeli düşünüyorum hocam. Ama tam emin değilim Nitro modelinede bakıyorum indirimde yakalarsam oda olabilir. 5070-5070 Ti'dan vazgeçtim performans olarak 9070XT daha iyi diye.

Beyaz için Pure dışında pek seçenek yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…