Beyaz olunca öyle maalesef.
Beyaz olunca öyle maalesef.
750W Power yeterli mi peki 9070XT için Corsair RM750 serisi var değişmem gerekir mi?
Yeterli, çekeceği 320W, ama soket bağlantılarını doğru yapmanız lazım, tek kablodan güç vermeyin, aldığınızda konu açın yardımcı olayım.
Dediğim gibi, coilwhine ve overall heat ve bu heat değerinin performansa/throtle'a yansımasıNeyi merak ediyorsunuz? VRAM sıcaklığı onunda yüksek, onun dışında fena kart değil.
Bu 9070XT kartları farklı yorumlayanlar var, ben VRAM sıcaklığına önem veriyorum, 90'a yaklaşıyor çoğu, serin çalışan 2 tane XFX, ASUS Prime ve önerdiğim kart var, aralarında en güçlüsü 330W ile Gigabyte.
bende 700W var, o da yeterli gibi duruyor fakat yorumunuzu merak ediyorum. Zaten belli bir undervolt düşündüğümden hayli yeter gibi duruyorYeterli, çekeceği 320W, ama soket bağlantılarını doğru yapmanız lazım, tek kablodan güç vermeyin, aldığınızda konu açın yardımcı olayım.
Evet dediğiniz gibi şans işi, fakat üreticiden üreticiye fark edebiliyor PCB tasarımı aynı olsa da. Fakat kendi araştırmalarımda ikisinde de belli bir miktarda olduğunu öğrendim o yüzden kafamdan çıkardım artık o parameteryi.Coil whine şans işi, onu seçemezsiniz, sıcaklık konusu dediğim gibi bence VRAM önemli, throtle sorunu olmaz bu kartlarda, GPU sıcaklıkları iyi, ama ilerleyen zamanlarda pad veya PuTTY performansı düşünce VRAM aşırı ısınacak, bellekler ısıyı pek sevmez.
@Onur Serbes, 700w olması önemli değil, PCI-e çıkış sayısı önemli, modeli söyleyin kontrol edeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.