RX 9070XT Sapphire Pulse vs PowerColor Hellhound

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeterli, çekeceği 320W, ama soket bağlantılarını doğru yapmanız lazım, tek kablodan güç vermeyin, aldığınızda konu açın yardımcı olayım.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. Not alayım isminizi

Dediğim gibi, coilwhine ve overall heat ve bu heat değerinin performansa/throtle'a yansıması

Yeterli, çekeceği 320W, ama soket bağlantılarını doğru yapmanız lazım, tek kablodan güç vermeyin, aldığınızda konu açın yardımcı olayım.
bende 700W var, o da yeterli gibi duruyor fakat yorumunuzu merak ediyorum. Zaten belli bir undervolt düşündüğümden hayli yeter gibi duruyor

Son düzenleme:
Coil whine şans işi, onu seçemezsiniz, sıcaklık konusu dediğim gibi bence VRAM önemli, throtle sorunu olmaz bu kartlarda, GPU sıcaklıkları iyi, ama ilerleyen zamanlarda pad veya PuTTY performansı düşünce VRAM aşırı ısınacak, bellekler ısıyı pek sevmez.

@Onur Serbes, 700w olması önemli değil, PCI-e çıkış sayısı önemli, modeli söyleyin kontrol edeyim.

Evet dediğiniz gibi şans işi, fakat üreticiden üreticiye fark edebiliyor PCB tasarımı aynı olsa da. Fakat kendi araştırmalarımda ikisinde de belli bir miktarda olduğunu öğrendim o yüzden kafamdan çıkardım artık o parameteryi.

Kasa ile beraber gelmişti powersupply, burdan bakabilirsiniz. Maxpro III sanırım direkt, japon kapasitör var diye özellikle terchi etmiştim. Çıkış sayısına dikkat etmedim, yorumlarınızı bekliyorum

Enermax StarryFort SF70F ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W Gaming Kasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…