Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.990 Çözümler 986 Dün 14:28 #21 2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak.
2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak.
Onur Serbes Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:30 #22 Marix dedi: 2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak. Genişletmek için tıkla... Yani görseldeki kablo tamamı için yeterlidir, doğru mu?
Marix dedi: 2x8 soketin birini takacaksınız, 1 tane daha 2x8 kablo var diğer sokete de ondan bir tane takacaksınız, her kabloda 1 soket boşta kalacak. Genişletmek için tıkla... Yani görseldeki kablo tamamı için yeterlidir, doğru mu?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.990 Çözümler 986 Dün 14:31 #23 Hayır, o kablodan bir tane daha var PSU'da, görseldeki kablodan 1 soket takacaksınız, PSU'daki diper kablodan da 1 soket takacaksınız. Bu şekilde. Kart 3 soketli olursa kablonun birinden 2 soket takarsınız.
Hayır, o kablodan bir tane daha var PSU'da, görseldeki kablodan 1 soket takacaksınız, PSU'daki diper kablodan da 1 soket takacaksınız. Bu şekilde. Kart 3 soketli olursa kablonun birinden 2 soket takarsınız.
Onur Serbes Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:34 #24 Marix dedi: Hayır, o kablodan bir tane daha var PSU'da, görseldeki kablodan 1 soket takacaksınız, PSU'daki diper kablodan da 1 soket takacaksınız. Eki Görüntüle 2612765 Bu şekilde. Kart 3 soketli olursa kablonun birinden 2 soket takarsınız. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım, bakayım bilgisayarı toplarken diğer kabloyu üstüne takmışlar mi. Eğer takmamislarda benim ekstra satın almam gerekecek sanırım. Bakıp bilgilendireceğim
Marix dedi: Hayır, o kablodan bir tane daha var PSU'da, görseldeki kablodan 1 soket takacaksınız, PSU'daki diper kablodan da 1 soket takacaksınız. Eki Görüntüle 2612765 Bu şekilde. Kart 3 soketli olursa kablonun birinden 2 soket takarsınız. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım, bakayım bilgisayarı toplarken diğer kabloyu üstüne takmışlar mi. Eğer takmamislarda benim ekstra satın almam gerekecek sanırım. Bakıp bilgilendireceğim
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.990 Çözümler 986 Dün 14:35 #25 @Onur Serbes, sabit üzerinde o kablo, kasa arkasındadır.