RX 9070XT sistem için FSP 700W yeterli mi?

osmnbcc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ekran kartım bozuldu ve yeni ekran kartı aldım ASRock AMD Radeon™ RX 9070 XT Steel Legend Dark 16 GB.
Alma amacım elin bollaşınca yeni bir kasa toplayıp bu ekran kartını o karta aktarmak.
Araştırdığım kadarıyla AMD ekran kartlarının gücünü %30 kısıtlayabiliyoruz,
Bu işlemi yapmama gerek var mı?
Bu işlemi yaparsam sorunsuz çalıştırabilir miyim?
Şu anki kurulumum şu şekilde;
FSP 700W - 60AHBC PSU.
Anakart MSI B360-A Pro(MS-7B22)
İşlemci i7-9700KF
Ekran kartı AMD radeon™ RX 9070 XT Steel Legend Dark 16 GB.
RAM 2x16 GB DDR4.
SSD 512 GB.
HDD 1 TB.
Etkisi çok olutmu bilmiyorum ama.
Thermalright Phantom assasin işlemci soğutucu kullanıyorum ve kasada da 4 adet sabit fan var.
Ek bir soru daha 2070 Super'in güç kablosu aldığım ekran kartına uyumlu mu yeni bir tane alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.

747718d1-e565-480f-87f2-223e49f8721c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Ekran kartım bozuldu ve yeni ekran kartı aldım ASRock AMD Radeon™ RX 9070 XT Steel Legend Dark 16 GB.
Alma amacım elin bollaşınca yeni bir kasa toplayıp bu ekran kartını o karta aktarmak.
FSP 700W - 60AHBC PSU.
İşlemci i7-9700KF
RAM 2x16 GB DDR4.
SSD 512 GB.
HDD 1 TB.
Thermalright Phantom assasin işlemci soğutucu kullanıyorum ve kasada da 4 adet sabit fan var.
Ek bir soru daha 2070 Super'in güç kablosu aldığım ekran kartına uyumlu mu yeni bir tane alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2553904

Kısman lazım. 636W veriyor. Zor besler.

Merhaba arkadaşlar.
FSP 700W - 60AHBC PSU.
İşlemci i7-9700KF
RAM 2x16 GB DDR4.
SSD 512 GB.
HDD 1 TB.
Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2553904
700W ekran kartını kısmadan yetmez 9070 XT hayvan gibi spike yiyor. Bu arada o işlemci ile çok darboğaz yaşarsın. Hep 4K da kullan.

anladım teşekkürler
Ucu ucuna yeter gibi de hocam o işlemci ne?
pc`den hiç anlamazken (şu andada çok anlamıyorum) bir arkadaşın arkadaşına toplattım bende bilmiyorum bi bende var heralde vaktinde ısı sorunu yaşarken araştırmıştım bir işlemci hakkında bu kadar az bilgi olur heralde

700W ekran kartını kısmadan yetmez 9070 XT hayvan gibi spike yiyor. Bu arada o işlemci ile çok darboğaz yaşarsın. Hep 4K da kullan.
Kısman lazım. 636W veriyor. Zor besler.
gücü kısıcam zaten ama beni bu kasanın 2 ay kadar idare etmesi lazım umarım sorun yaşamam

gücü kısıcam zaten ama beni bu kasanın 2 ay kadar idare etmesi lazım umarım sorun yaşamam
Gücü kısarsanız besleyebilir. Bu arada ekran kartına undervolt yapıp FPS arttırma taktiği vardı bulursam atarım. O işlemci çok darboğaz yapar bu yüzden oyunları hep 4K da oynayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu.

Gücü kısarsanız besleyebilir. Bu arada ekran kartına undervolt yapıp FPS arttırma taktiği vardı bulursam atarım. O işlemci çok darboğaz yapar bu yüzden oyunları hep 4K da oynayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu.

4k da oynamak derken ? pek anlayamadım

Bu.

bu videoyu izledim aynısını yapıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı