RX 9070XT sistem uyumlu mu?

Tekrardan merhaba, bazı arkadaşlar da 7800 varken 9800'ün gereksiz olduğunu söylüyor.
Anakart konusunda gayet haklısınız üstüne fazla düşmedim. Ekran Kartı olmadan bütçem 50k maksimum 55k sizin öneriniz ne olurdu ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Sadece oyun videosundan sahte performans gösterenlerden değil. İzlediğinde anlarsın. Ayrıca Mesut Çevik'in de 7800x3d almayın videosu var. Bazı arkadaşlar hangi sonuca göre gereksiz bulmuş? Performans olarak 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcisi. F/P olarak 9700x çok daha iyi bir konumda. Şu an için 7800x3d +16k, 9700x +12k fiyata sahip.

Anakarttan beklentileriniz neler? Bu kadar ssd yuvası olsun, bu kadar hız aşırtma potansiyeli olsun ya da sadece parçaları bir arada tutsun :D

Sadece oyun videosundan sahte performans gösterenlerden değil. İzlediğinde anlarsın. Ayrıca Mesut Çevik'inde 7800x3d almayın videosu var. Bazı arkadaşlar hangi sonuca göre gereksiz bulmuş? Performans olarak 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcisi. F/P olarak 9700x çok daha iyi bir konumda. Şu an için 7800x3d +16k, 9700x +12k fiyata sahip.

Anakarttan beklentileriniz neler? Bu kadar ssd yuvası olsun, bu kadar hız aşırtma potansiyeli olsun ya da sadece parçaları bir arada tutsun :D

Hocam anakart konusuna katılmıyorum fakat işlemci konusuna katılıyorum. Arada çok performans farkı yok 9700x ile fakat 3k fark var.

Sadece oyun videosundan sahte performans gösterenlerden değil. İzlediğinde anlarsın. Ayrıca Mesut Çevik'in de 7800x3d almayın videosu var. Bazı arkadaşlar hangi sonuca göre gereksiz bulmuş? Performans olarak 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcisi. F/P olarak 9700x çok daha iyi bir konumda. Şu an için 7800x3d +16k, 9700x +12k fiyata sahip.

Teşekkürler 9700x tercih etmeyi düşünüyorum şu anda sayenizde.
Anakarttan beklentim bi nevi parçaları bir arada tutması :) 4 ram slotu 2 ssd slotu yeterli gerisi benim gibi biri için uçuk kalır.

Bütçe odaklı: Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 (Wi-Fi slotu var ama ayrıca satın alman gerekli) b650e olarak isimlendirilmemesine rağmen 1 adet Pcie gen 5 x16 ekran kartı ve 2 adet gen 5 nvme ssd slotu var. 12+2+1 55A Dr.MOS. 5.1K

Gigabyte B650 eagle ax, MSI Pro B650-S Wi-Fi. İşini rahat görecek modeller, pcie gen 4 kullanıyor. Wi-Fi modülü takılı geliyor. Bilindik marka. 7.5K

Orta segment alıp arkana bakmak istemiyorsan;
Asrock B850 LiveMixer WiFi, B850 Riptide WiFi
Asus Tuf Gaming B850-PLUS Wi-Fi
MSI Mag B850 Tomahawk Max Wi-Fi

Bütçe odaklı: Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 (Wi-Fi slotu var ama ayrıca satın alman gerekli) b650e olarak isimlendirilmemesine rağmen 1 adet Pcie gen 5 x16 ekran kartı ve 2 adet gen 5 nvme ssd slotu var. 12+2+1 55A Dr.MOS. 5.1K

Gigabyte B650 eagle ax, MSI Pro B650-S Wi-Fi. İşini rahat görecek modeller, pcie gen 4 kullanıyor. Wi-Fi modülü takılı geliyor. Bilindik marka. 7.5K

Orta segment alıp arkana bakmak istemiyorsan;
Asrock B850 LiveMixer WiFi, B850 Riptide WiFi
Asus Tuf Gaming B850-PLUS Wi-Fi
MSI Mag B850 Tomahawk Max Wi-Fi
Şu anda her şey oturdu tekrardan teşekkürler.
Son olarak DeepCool markası hakkında düşünceleriniz nedir LS720 ile CG560 ikilisi gözüme hoş geldi.

CG530 4F de olabilir 360mm için gayet uyumlu

Son düzenleme:
Şu anda her şey oturdu tekrardan teşekkürler.
Son olarak DeepCool markası hakkında düşünceleriniz nedir LS720 ile CG560 ikilisi gözüme hoş geldi.

CG530 4F de olabilir 360mm için gayet uyumlu
Ben hava soğutma tercih ediyorum. Sıvı soğutma konusunda pek bir bilgim yok. LS720'yi okuduklarımda pozitif yorumlar vardı.

F/P olarak Thermalright çift kule tipi hava soğutmaları tavsiye ederim. En fazla fanlar bozulur, gönlüne göre iki kalite fan alıp devam edersin. Kaliteli çift kule hava soğutmalar, orta-üst segment 360mm sıvı soğutmalar civarında performans sergiliyor.
Arctic LF III araştırmıştım, kalın radyatörlü olduğu için her kasaya uymayabiliyor. Lian Li Galahad serisininde performansı güzel. Bildiğim bu kadar AIO konusunda. Sonra vazgeçip NH-D15 chromax.black aldım🥸

Technopat Haberler

Geri
Yukarı