RX 9070XT sistemde Cyberpunk takılıyor

cansuwx

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç akıcı hissettirmiyor. Üstelik FSR açıkken ekran kartı kullanımı da azalıyor, FSR kapatınca da FPS'ler yine 70 falan ve hiç akıcı değil. Ne yapmam gerekiyor, sistemde bir arıza mı var? Oyunla mı alakalı nasıl düzeltilir bu sorun?

Sistem özelliklerim:

Ryzen 7 7800x3D.
ASUS TUF 9070XT.
16×2 32 GB Patriot Viper 6000MHz RAM.

Ek olarak: FSR kare üretimi kapalı, RT komple kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemde bir arıza yok ama sanki FPS biraz düşük gibi ben 5070 ve i5 14600K kullanıyorum 2 k Ultra RT kapalıyken ve DLSS kalite modunda 90- 100 civarı FPS alıyorum bir de MFG 4X açıyorum 380 bazı yerde 500 FPS bile oluyor fg kullan hocam öneriyorum ama AMD'nin FSR 3 fg sıkıntılı ya FSR 4 güzel diyorlar.

Hocam sistemde bir arıza yok ama sanki FPS biraz düşük gibi ben 5070 ve i5 14600K kullanıyorum 2 k Ultra RT kapalıyken ve DLSS kalite modunda 90- 100 civarı FPS alıyorum bir de MFG 4X açıyorum 380 bazı yerde 500 FPS bile oluyor fg kullan hocam öneriyorum ama AMD'nin FSR 3 fg sıkıntılı ya FSR 4 güzel diyorlar.
Şuan kendi kendine düzeldi gibi, fsr 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, rt kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama PT açınca 47 falan oluyor fps izlediğim videolarda böyle değil.

Şu an kendi kendine düzeldi gibi, FSR 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, RT kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama pt açınca 47 falan oluyor FPS izlediğim videolarda böyle değil.

Pt açma hocam çok FPS kırpıyor ve gereksiz. RT bile gereksiz aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı