RX 9070XT sistemde LoL kasıyor

WENNfps

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim yaklaşık 3 aylık, hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum fakat LoL oynadığımda inanılmaz takılmalar yaşıyorum. Grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı şekilde. Haritayı oynattığımda oyunda FPS droplar oluyor ve hiç geçmiyor ekran kartım güncel bu arada.

Hocam oyunla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba silip tekrar yüklemeyi deneyin dosyalarda bir hata meydana gelmiş olabilir.

Sistemim yaklaşık 3 aylık, hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum fakat LoL oynadığımda inanılmaz takılmalar yaşıyorum. Grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı şekilde. Haritayı oynattığımda oyunda FPS droplar oluyor ve hiç geçmiyor ekran kartım güncel bu arada.
Dosyaları doğrular mısınız?

Eğer aynı sorundan bahsediyorsak yürürken takılamalar vs. oyun içi fpsinizi monitör hzinize sabitlerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı