RX ekran kartları nasıldır?

Gerçekten varmış be. Ama şu an alamam. Seneye kasım indirimlerinde düşerse o zaman alırım.

2. el sorun değil benim için. Temiz olsun yeter.

Anakartı A520 ya da B450M K-ıı yapmanızı öneririm A320 eskidi ayrıca PSU da 550W yeterli gelir mi bilmiyorum RTX 4060'ın 3060'a nazaran daha az güç harcadağını biliyorum.

Seneye kasım indirimlerinde o sistem 30k.
Bütçe artabilir. Ayrıca 2. el 4060 lar 20k ya falan da satılıyordur.

Seneye masaüstü sistem toplayacağım. Bütçe 15K-17K arası. Tabii ki bu bütçeye NVIDIA RTX ekran kartı almam çok zor. GTX mi alsam RX mi bilmiyorum ama RX daha cazip geliyor. RX 580 gibi ekran kartları var 8 GB VRAM'li. Ama o ekran kartlarına kötü diyorlar. Neresi kötü acaba? RX mi daha iyi yoksa GTX mi?
Komik olanı söylerseniz düzeltirim. @steelumut @Tesla Bobini @Mike_Wazowski @Silinen üye

RX400 ile 5000 serisisi arası sıkıntılı diyorlar 6000 ve üstü daha iyi diyorlar duyduğum kadarıyla.

Not: Kendim RX550 kullanıcıydım 3 yıl zor dayandım ama çoğu oyunu 720p iyi oynatıyordu hakkını yememek lazım. NVIDIA'ya oranla çok saçma bir driver sistemi ve stabilitesi vardı. Sürekli Update alırdı ama 1080p de miladı dolmuş bir kart olmasıan rağmen bu denli özellik alması beni korkutuyordu zira WattMan hatası daha çok çıkıyordu güncellemelerle beraber.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı