RX Vega 10 GPU VRAM MHz yükseltme

Yükte de aynı başka oyunlarda da denedim millet aynı işlemciyle çok daha yüksek FPS alırken ben çok daha düşük FPS alıyorum.

Bende aynı sorunu yaşıyordum ama çözebildim eğer çözemediysen yardım edeyim.

Hocam trilyon yıl önce BIOS kısıtlıdır demiştiniz teknik destek ya da internetle komutlarla kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

@wopiptactiacl biliyorsanız rehber de yapabilirsiniz. Bizler de öğrenmiş oluruz. Güzel referans olur. Özellikle de Ryzen APU giriş seviyesi laptoplar için yapın derim.

@wopiptactiacl biliyorsanız rehber de yapabilirsiniz. Bizler de öğrenmiş oluruz. Güzel referans olur. Özellikle de Ryzen APU giriş seviyesi laptoplar için yapın derim.

Hocam ben o kadar bilgin biri değilim ve bu şey markaya modele göre değişir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@wopiptactiacl, herkesin bilmediği çok şey var. Fakat siz ise özellikle komutlarla falan kaldırılır dememişsiniz. Giriş seviyesini geçtim, çoğu Gaming Laptolarda bile RAM OC desteği yok. Bazı firmalar BIOS güncellemesi ile getirdi. Bir de zaten çoğu laptop RAM'i de OC desteklemiyor. Hatta giriş seviyesi laptoplarda lehimli RAM bile var. BIOS menüleri de gerçekten kısıtlı. Bir şekilde BIOS desteği gelse bile buna göre RAM de gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…