RX Vega 10 kasma sorunu

Ozan ERDAL

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2019
Mesajlar
39
Çözümler
1
Yer
Tekirdağ/Çerkezköy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta hediye olarak Acer Aspire laptop hediye geldi. Özellikleri R7 3700U - 8 GB DDR4 2400 - 512 GB Kingston SSD - RX Vega 10 ekran kartı. Oyunlarda inanılmaz düşük performans veriyor her şeyi yaptım güç secenekleri vb. ama hiçbir şey değişmedi. Ayrıca 1 sorunum daha var ekran kartının driver yüklü değilken bilgisayar 5 saniyede açılıyor ama driver yüklü iken bu süre 1 Dk'ya kadar çıkıyor. Sorun ne olabilir? Bu arada işletim sistemimde Windows 10 süperlite. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Some "Yazım Denetimi" Problems :/
Mesela pubg lite da en düşük ayarlarda 40-42 veriyor.
Vega 10 paylaşımlı bir ekran kartı, oyun performansı düşük zaten. Hangi oyunda kaç FPS aldığınızı belirtin lütfen. Bir de arkadaşların dediği gibi orijinal Winodws 10 yükleyin.
Mesela pubg lite da en düşük ayarlarda 40-42 veriyor.
Neden orijinal Windows yerine modlu bir Windows sürümü kullanıyorsunuz? İnanılmaz düşük performans ne demek bilmiyorum. Ayarları, aldığınız FPS değerlerini ve sıcaklık değerlerini bizle paylaşın.
formlarda okudum o yüzden bunu indirip yükledim. inanılmaz düşük deme sebebim ise ssd olmasına rağmen 1 dk gibi bir sürede açılması
 
Son düzenleme:
Mesela PUBG Lite'da en düşük ayarlarda 40-42 veriyor.

Mesela PUBG Lite'da en düşük ayarlarda 40-42 veriyor.

Formlarda okudum o yüzden bunu indirip yükledim. İnanılmaz düşük deme sebebim ise SSD olmasına rağmen 1 dk gibi bir sürede açılması.

Olası çözümler:
1-Gerçek Windows 10 2004 sürümünü kullanın.
2- Radeon yazılımını indirip optimizasyon yapın.
3-Memtest86 ile test edin.
 

Geri
Yukarı