RX Vega 56 alınır mı?

Almışken Vega 64 al bence, 2070 Killer gibi bir lakabı var :) 1500 civarlarına satılıyor zaten, harika olur senin için. Garantiyle yüksek ihtimal işin olmayacak, yine de sana kalmış.

Almışken Vega 64 al bence, 2070 Killer gibi bir lakabı var :) 1500 civarlarına satılıyor zaten, harika olur senin için. Garantiyle yüksek ihtimal işin olmayacak, yine de sana kalmış.

Beyefendi garantisiz kart istemiyor, aslında doğru. Bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin :D.

Açıkçası garantisiz kart almaktan yana değilim, ayrıca bu Vega 56'yı satan kişide sağ olsun vazgeçti, uzaktan eğitim başladı, bilgisayar şart bilgisayarımı ekran kartı olmadığı için kullanamıyorum. Bu hafta içerisinde kart bulamazsam 0 kart alacağım.

Biraz araştırma ile 1600TL'ye 0 1660 alabilirsin bugün 1080P Ultra detaylar için çok yeterli.

İlginiz için teşekkürler kartları araştırdım Vega 56 olsun Vega 64 olsun çok güçlü kartlar ancak benim isteğim garanti olması çünkü garanti olmadığı zaman sorun yaşarsam gidebileceğim yer yok ve bu her an başımıza gelebilecek bir şey o yüzden garantili kart arıyorum ayrıca satıcılarda boş bu aralar,ilan veriyor anlaşıyoruz almaya geliyorum diyorum son dakika vazgeçtim diyor.
GTX 1070 alabilirsiniz bana sorarsanız ben öyle yapmıştım. 1400 TL gibi bir rakama donanım haber üzerinden aldım garantisi yoktu ama öğretmen kullanıyordu. Şu an canavar gibi çalışıyor. :)

Evet 1070'de aklımda olan bir kart cuma akşamını bekliyorum Gaming gecesinde 1660 Super veya 1660 Ti indirime girerse bu kartları alacağım sanırım.

İlginiz için teşekkürler kartları araştırdım Vega 56 olsun Vega 64 olsun çok güçlü kartlar ancak benim isteğim garanti olması çünkü garanti olmadığı zaman sorun yaşarsam gidebileceğim yer yok ve bu her an başımıza gelebilecek bir şey o yüzden garantili kart arıyorum ayrıca satıcılarda boş bu aralar,ilan veriyor anlaşıyoruz almaya geliyorum diyorum son dakika vazgeçtim diyor.

Evet 1070'de aklımda olan bir kart cuma akşamını bekliyorum Gaming gecesinde 1660 Super veya 1660 Ti indirime girerse bu kartları alacağım sanırım.
Gtx 1660 süper itopyada şuan 1700 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı