RX VEGA 56 için 550W PSU yeterli mi?

Vega56 için 550W PSU yeterli mi?

• Evet

Oy: 12 75,0%
  • Hayır

Oy: 4 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Peak yaptığı zaman 311W'a kadar çıkmış. 550W idare eder ama en az 650W olsa daha iyi olur. R5 1600'ün güç tüketimi de 2. sırada.

Eki Görüntüle 451766

Eki Görüntüle 451767
Ekran kartı 210W, işlemci 65W. Diğer parçalar 50W tüketse bu sistem taş çatlasa 400-450W harcar. PSU 12V değeri 480W ve üstüyse rahatlıkla yeter.

Siz olsanız bu durumda 1660TI mı RX Vega 56 mı alırdınız? 1660TI alabilirim. Şöyle ki Black Friday veya diğer indirimlerde 2000 TL’nin altına düşerse. PSU değiştirip tekrar masraf etmek istemiyorum açıkçası.

PSU elinizde ise bu konuyu düşünmeyin. Önce sistemi toplayın. Sorun yaşarsanız yeni PSU bakarsınız.

O PSU yeter ayrıca.
Yazdığım her şey elimde ve monteli hocam. Sadece ekran kartını alıp takmak kaldı. 😀
@HughJackman ben olsam 1660 Ti alırdım. İndirimden uygun fiyata bulursanız 2060 da alabilirsiniz. Vega 56 pek alınabilecek bir kart değil bana göre.

Acelem yok şu an için. En uygun zamanı beklemeyi düşünüyorum. Her hafta Cuma İncehesapta güzel indirimler oluyor belki bu cuma 1660TI denk gelir. Bir de neden önermiyorsunuz?

Yazdığım her şey elimde ve monteli hocam. Sadece ekran kartını alıp takmak kaldı. 😀

Acelem yok şu an için. En uygun zamanı beklemeyi düşünüyorum. Her hafta Cuma İncehesapta güzel indirimler oluyor belki bu cuma 1660TI denk gelir. Bir de neden önermiyorsunuz?

Sorun yaşarsanız bile Vega56 için undervolt yaparak PSU satın almaktan kurtulursunuz. Çünkü PSU nuz yetse bile Vega56 undervolt yapılması gereken bir kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı