YuşaKarataş
Hectopat
Daha fazla
Normal Vega 7 yazmaz zaten Vega7 Radeon serisi olduğu için Radeon yazması normalMerhaba öncelikle, dün toplamış olduğum kasamda R5 5600G bulunmaktadır. Bu işlemcide RX Vega 7 olduğunu biliyorum ancak aygıt töneticisine girince böyle gözükütor böyle gözükmesi normal mi veya driver mi indirmem lazım?
Normal ama siz yine de driver kurulumu yapin.
Normal Vega 7 yazmaz zaten Vega7 Radeon serisi olduğu için Radeon yazması normal.
Sorun yok hocam. Herkeste boyle.Driver'ını kurdum yine aynı bir sorun yok herhalde?
Yok hocam. Entegre grafiklerin bellegi olmaz. Ne kadar RAM'iniz varsa ona gore kendine pay alir.Driver'ını kurdum yine aynı bir sorun yok herhalde?
Tamamdır sağ olun. Ama bir şey daha soracağım RX Vega 7 2 GB değil miydi?
Sorun yok hocam. Herkeste boyle.
Yok hocam. Entegre grafiklerin bellegi olmaz. Ne kadar RAM'iniz varsa ona gore kendine pay alir.
Kaç gb ram kullanıyorsanız ona göre kendine ayırdığı bellek türü vardır yazar orda zaten kullanılabilir 7.3 gb falan diye ama Vega 7 1030 dan daha güçlüDriver'ını kurdum yine aynı bir sorun yok herhalde?
Tamamdır sağ olun. Ama bir şey daha soracağım RX Vega 7 2 GB değil miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.