RX460 mı, GTX950 mi?

Merak ediyordum, acaba hepsiburada fiyatları nelere göre seçiyor? RX 480 fiyatına GTX950... Neyse konumuza dönersek RX 460 daha başarılı. GTX950 artık eski nesil. Eğer 1000TL bütçeniz varsa gidin Sinerji'den RX 480 alın. Bu arada hepsiburada'ya mesaj gönderebiliyor muyuz?
Hiçbir bilgim yok. Eğer PC burdan alırsam birşey olursa nasıl göndereceğim onu da bilmiyorum. Ucuzdur diye girdim istediğim hesapta bir fiyat çıktı karşıma ama dediğim gibi sorun olduğu takdirde ne yapacağım bilmiyorum. Sonuçta bir Vatan, Teknosa gibi markaların güvenini vermez gibi burası.

Bu videoyu izleyerek farkı anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten GTX 760 GTX 950 performansını veriyor. :) Yine her türlü RX 460. :)

Benchmark testlerinde GTX 950 5-6 FPS önde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaş Yeni mimari düşük güç tüketimi ve dx 12 ve vulcan da amd önde neyin lafını yapıyorsun.

2'side 2GB ve arada ortalama 150 TL fiyat farkı var. :) Yine RX 460. :D :D Hocam yanlış anlamayın ama yeni mimarili kartı seçmek daha iyi bence. :) DX12 ve Vulkan ile birlikte GTX 950'yi geçecektir. Ayrıca portları da yeni nesil, güç tüketimi de iyi. :) Kısacası RX 460 almak daha mantıklı. :)

GTX950'nin önerilmesi için hiçbir sebep yok. RX 460 hem daha ucuz, hem daha yeni, hem çoğu oyuna bakılınca daha performanslı. Buda testler:
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

2'side 2GB ve arada ortalama 150 TL fiyat farkı var. :) Yine RX 460. :D :D Hocam yanlış anlamayın ama yeni mimarili kartı seçmek daha iyi bence. :) DX12 ve Vulkan ile birlikte GTX 950'yi geçecektir. Ayrıca portları da yeni nesil, güç tüketimi de iyi. :) Kısacası RX 460 almak daha mantıklı. :)

Ben fiyat veya vRAM olarak değil FPS açısından daha iyi diyorum. Tabiki f/p açısından RX 460. Ama daha iyi FPS almak isteyenler GTX 950 tercih edebilir.

GTX950'nin önerilmesi için hiçbir sebep yok. RX 460 hem daha ucuz, hem daha yeni, hem çoğu oyuna bakılınca daha performanslı. Buda testler: Eki Görüntüle 188178 Eki Görüntüle 188177

DX11 performansı olarak tabiki GTX950 ama vRAM, yeni mimari veya f/p açısından arayanlar için RX 460 tabiki daha uygun. Ama DX11'de daha iyi FPS almak isteyenler için GTX 950 daha iyi olabilir. Yoksa tabiki f/p açısından RX 460 daha önde.

Arkadaş Yeni mimari düşük güç tüketimi ve dx 12 ve vulcan da amd önde neyin lafını yapıyorsun.

Videoyu izlersen hangisinin FPS'inin fazla olduğunu zaten rahat anlabilirsin.

Benchmark testlerini izleyerek hangisinin daha güçlü olduğunu zaten anlayabilirsiniz. GTX 760 bile RX 460'dan daha güçlü bir kart.
Hmm, bende testleri video olarak izlemesemde yabancı (ve ciddi) teknoloji sitelerinden benchmarkları takip ediyorum. GTX 760 sınıf olarak RX 460'ın üstünde zaten, yani sınıf anlamında RX 460'ın rakibi 750Ti'dır. Tabii GTX 760 gibi zamanında iyi işler başarmış bir kart artık RX 460 gibi modern bir kartla aynı testlerde pek de bulunmadığı için dediğiniz ne kadar doğru bilemiyorum.

Hmm, bende testleri video olarak izlemesemde yabancı (ve ciddi) teknoloji sitelerinden benchmarkları takip ediyorum. GTX 760 sınıf olarak RX 460'ın üstünde zaten, yani sınıf anlamında RX 460'ın rakibi 750Ti'dır. Tabii GTX 760 gibi zamanında iyi işler başarmış bir kart artık RX 460 gibi modern bir kartla aynı testlerde pek de bulunmadığı için dediğiniz ne kadar doğru bilemiyorum.

F/p açısından RX 460, DX11 performansı açısından GTX 950.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı