Hiçbir bilgim yok. Eğer PC burdan alırsam birşey olursa nasıl göndereceğim onu da bilmiyorum. Ucuzdur diye girdim istediğim hesapta bir fiyat çıktı karşıma ama dediğim gibi sorun olduğu takdirde ne yapacağım bilmiyorum. Sonuçta bir Vatan, Teknosa gibi markaların güvenini vermez gibi burası.
2'side 2GB ve arada ortalama 150 TL fiyat farkı var. Yine RX 460. Hocam yanlış anlamayın ama yeni mimarili kartı seçmek daha iyi bence. DX12 ve Vulkan ile birlikte GTX 950'yi geçecektir. Ayrıca portları da yeni nesil, güç tüketimi de iyi. Kısacası RX 460 almak daha mantıklı.
2'side 2GB ve arada ortalama 150 TL fiyat farkı var. Yine RX 460. Hocam yanlış anlamayın ama yeni mimarili kartı seçmek daha iyi bence. DX12 ve Vulkan ile birlikte GTX 950'yi geçecektir. Ayrıca portları da yeni nesil, güç tüketimi de iyi. Kısacası RX 460 almak daha mantıklı.
Ben fiyat veya vRAM olarak değil FPS açısından daha iyi diyorum. Tabiki f/p açısından RX 460. Ama daha iyi FPS almak isteyenler GTX 950 tercih edebilir.
GTX950'nin önerilmesi için hiçbir sebep yok. RX 460 hem daha ucuz, hem daha yeni, hem çoğu oyuna bakılınca daha performanslı. Buda testler: Eki Görüntüle 188178Eki Görüntüle 188177
DX11 performansı olarak tabiki GTX950 ama vRAM, yeni mimari veya f/p açısından arayanlar için RX 460 tabiki daha uygun. Ama DX11'de daha iyi FPS almak isteyenler için GTX 950 daha iyi olabilir. Yoksa tabiki f/p açısından RX 460 daha önde.
Hmm, bende testleri video olarak izlemesemde yabancı (ve ciddi) teknoloji sitelerinden benchmarkları takip ediyorum. GTX 760 sınıf olarak RX 460'ın üstünde zaten, yani sınıf anlamında RX 460'ın rakibi 750Ti'dır. Tabii GTX 760 gibi zamanında iyi işler başarmış bir kart artık RX 460 gibi modern bir kartla aynı testlerde pek de bulunmadığı için dediğiniz ne kadar doğru bilemiyorum.
Hmm, bende testleri video olarak izlemesemde yabancı (ve ciddi) teknoloji sitelerinden benchmarkları takip ediyorum. GTX 760 sınıf olarak RX 460'ın üstünde zaten, yani sınıf anlamında RX 460'ın rakibi 750Ti'dır. Tabii GTX 760 gibi zamanında iyi işler başarmış bir kart artık RX 460 gibi modern bir kartla aynı testlerde pek de bulunmadığı için dediğiniz ne kadar doğru bilemiyorum.