RX460 ve Xeon X340 sisteme 300W PSU yeter mi?

Maalesef ben bilmiyorum. Yeni konu açmalısın. Konu dışına çıkmak yasak.

TDP değeri düşürme nasıl oluyor bilginiz var mı? Biraz performans düşecek muhtemelen ama en azından kullanabilirim.
Maalesef ben bilmiyorum. Yeni konu açmalısın. Konu dışına çıkmak yasak.
Evet arkadaşlar x3440 değilde x3470 aldım, İşemci bu gün geldi ve şuan 7 yıllık 300w lık psu la sorunsuz kullanıyorum . Tek sorun çok ısınıyor. Yani işlemci 95 derecelere kadar çıkıyor ama soğutucu soğuk değil anlamadım. bi yardım etsenize.

Soğutucunun zaten soğuk olmaması gerekir ki görevini yaptığını anlayalım. Termal macunu çok ince bir tabaka halinde uyguladınız mı?

Soğutucunun zaten soğuk olmaması gerekir ki görevini yaptığını anlayalım. Termal macunu çok ince bir tabaka halinde uyguladınız mı?
yanlış yazmışım soğutucu sıcak değil. termal macunu ince tabaka halinde yapmadım sadece üstüne sıktım ve soğutucuyu yerleştirdim.

yanlış yazmışım soğutucu sıcak değil. termal macunu ince tabaka halinde yapmadım sadece üstüne sıktım ve soğutucuyu yerleştirdim.
Soğutucu ne hocam? Bakır tabanlı bakır borulu bir soğutucuysa bakır boruları kontrol edin bir de. Ama dikkatli olmakta da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…