RX470 4GB vs GTX960 4GB

Bana sorarsanız o ekipmanları almak yerine RAM'i,ekran kartını veya işlemciyi yükseltebilirsiniz mouse için önerim Bloody'nin bir modeli Razer Deathadder Chroma kullanıyorum ve arkadaşımda o mouse var eğer almayı düşünecekseniz modelini söylerim onu alırsınız aralarında hissiyat arasında pek bir fark yok elbette Deathadder'ın sensörleri vs. iyidir fakat ekran kartını yükseltebilecekken gerek yok diye düşünüyorum daha sonra da alabilirsiniz yeni bir mouse .

@Mahir Koçak

Intel i5 6500 ve Sapphire RX 480 Nitro 4GB modelinin beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Razer ekipmanlarını ise zaten Amazon üzerinden satın aldım, sadeliği seviyorum ve Razerda da bu sadelik mevcut biliyorsun

Daha sonra sisteme yükseltme yapmak isterseniz işlemci ve RAM gerekli olabilir daha uzun ömürlü olmasını isterseniz de RX 480'i 8gb yaparsınız en kötü uzun ömürlü olmasından ziyade serin çalışıp sürekli sıcaklığı kontrol etmemek için MSI veya ASUS modellerini tercih edebilirsiniz diye düşünmüştüm fakat tercih sizin her zaman benimki sadece bir öneriydi. Yazdığınız iki ekipmanı da kullanıyorum memnunum fakat Deathstalker'dan mekanik klavyeye yakın bir ses çıkarmasını beklemeyin ben biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü .

Ek olarak daha kargoya verilmediyse klavye ve beklerim diyorsanız Razer Blackwidow Tournament Editon bazen 50 dolara kadar düşüyor(Chroma değil) aynı şekilde Razer Deathadder Chroma da 50-60 dolar civarına düşüyor takip etmeniz yararınıza olabilir .

Hahaha teşekkür ederim Mahir Sapphire RX 480 Nitro 4GB modelinde zaten belirtildiği gibi 4GB bir Vram bulunuyor. 8GB modelinin bence gereksiz olduğunu düşünüyorum. Soğutma ile ilgili olarak zaten Dark N10 kullandığım için kasa içerisinde 5 adet fan bulunuyor. MSI'da bulunan Twin Frozr 6 için gereksiz yere Sapphire'den vazgeçmek istemem

Razer Blackwidow Tournament Editon'ı sevmiyorum görüntüsü hiç iç açıcı gibi gelmedi bana

8GB VRAM yüksek çözünürlük için güzel oluyor.Kasayı fark edememişim haklısınız . Razer Blackwidow Tournament Edition Deathstalker'ın mekanik ve küçük versiyonu gibi bir şey benim hoşuma gittiği için önermiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz .

Razer klavyelerde bazenleri klavye kilitlenip otomatik olarak harflere basıyor elimizi sürmesek bile harfleri falan yazıyor, bazenleri böyle gariplikler oluyor. Ben değil fakat bir çok kişinin başına gelmiş.

Razer klavyelerde bazenleri klavye kilitlenip otomatik olarak harflere basıyor elimizi sürmesek bile harfleri falan yazıyor, bazenleri böyle gariplikler oluyor. Ben değil fakat bir çok kişinin başına gelmiş.
Aynen Batuhan Büyükakkan'ın başına gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…