RX470 "bu aygıt devreden çıkarıldı kod 22" hatası

Taha16

Kilopat
MSI RX470 ekran kartım var bugün bilgisayarı açtığımda sistem arayüzü, Google Chrome gibi programlar çok gecikmeli yüklendi ve fark ettim ki sistemde ekran kartı yok görünüyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı için "bu aygıt devreden çıkarıldı kod22" yazıyordu. Reset attım düzeldi fakat sorun aslında nedir?

MSI RX470 ekran kartım var bugün bilgisayarı açtığımda sistem arayüzü, Google Chrome gibi programlar çok gecikmeli yüklendi ve fark ettim ki sistemde ekran kartı yok görünüyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı için "bu aygıt devreden çıkarıldı kod22" yazıyordu. Reset attım düzeldi fakat sorun aslında nedir?

Bende en son bu olduğunda ekran kartım yanmıştı ama emin değilim sizin durumuzdan.

Ben wattman hatası aldığımda olmuştu herkese göre farklı durumlarda gerçekleşiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı