RX470 için işlemci

Doğan Aslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim şu an yeni aldığım sistemde i3 6098p var sorum şu bu işlemciyi para biriktirip i5 6402p ile değiştirmeli miyim ? Oynadığım oyunlar Bf4 GTA 5 ve diğer güncel oyunları oynamak istiyorum acaba bu yükseltmeyi yapmam aldığım fps ye ne kadar etki eder ? Öğrenciyim ve buna değip değmeyeceğini size sormak istedim.

RX 470 ekran kartı için Skylake serisi işlemciler (pentium hariç) yeterlidir. Yani i3 6098p işlemci yeterlidir. Tabiki bütçeniz varsa i5'e yükseltmek daha iyi olur. Ancak bütçeniz yetmiyor ise i3 işlemci de fazlasıyla yeterlidir. Ve hatta sistemi tamamen oyun için alıyorsanız eğer, işlemciyi i5'e yükseltmek yerine ekran kartını rx480 ile değiştirebilirsiniz. Sapphire nitro 4Gb RX480 modeline teknobiyotik veya sinerji üzerinden bakabilirsiniz. Darboğaz yaşanmayacaktır.

Ekleme: öğrenci olduğunuzu yeni gördüm. i3 6098p ve sapphire nitro rx470 uyumu ve yeterlidir :)

i3 6100 suan için yeterli olabilir ekran kartınızı takıp kullanabilirsiniz fakat ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız daha sonra işlemcinizi de yükseltmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı