Tabii ki RX 470. Arada devasa bir fark var, bunu test videolarından görebilirsin. Yani kısaca GTX 1050 Ti, RX 470'e rakip bile olamaz. RX 470 zaten neredeyse 1060 denginde.
Not: RX 400 serisi stoklarda olmadığı için 570 alabilirsiniz (En fazla 1450 TL verin, daha fazlası kazık.)
Bir süre Sapphire'in RX470 modelini kullandım bozuk çıktı 3 sefer garantiye gönderdim 3. gönderişimde anladılar sorunu. Ek olarak CW gibi sorunlarda vardı. Eğer almayı düşünüyorsan kesinlikle Sapphire markasına bulaşma. Şu anda MSI GTX 1050ti kullanıyorum. Biraz daha düşük FPS alıyorum ama kafam rahat.
rx 470'i uygun bir fiyata bulabilirsen tabiki rx470! ama malum mining işlerinden dolayı bulman çok zor gtx 1050 ti alırsan çokda fazla bir şey kaybetmezsin
@57'Alay Nanokatalog güvenli bir sitedir, eldeki ürünleri Avrupa üzerinden geliyor ve stok durumu genelde olmuyor, alacağın ürünün eline geçmesi diğer sitelere göre biraz zaman alıyor. Inno kartının garantisi de ithalat garantili olur herhalde.
rx 470'i uygun bir fiyata bulabilirsen tabiki rx470! ama malum mining işlerinden dolayı bulman çok zor gtx 1050 ti alırsan çokda fazla bir şey kaybetmezsin