Açık ara RX470 iyi olsada Bitcoin yüzünden fiyati uçmuş durumda GTX 1050Ti fiyat olarak daha uygun duruyor.
Amazon’un çeşitli web siteleri var Almanya, Amerika, İtalya gibi ülkeler için. Bu sitelerden biriyle getirttirebilirsiniz. Amazon.de Türkiye’ye ücretsiz kargo sunuyor. Ayrıca newegg.com un Türkiye versiyonu da Türkiye’ye gönderim yapmaya başladı. Ödeme ekranlarının en sonunda toplam ödeyeceğiniz tutarı görebilirsiniz.(Bu siteler vergileri ve kargoyu otamatik hesaplıyorlar)
Kesinlikle. Devamlı alışveriş yapıyorum sorun yok.Çok teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için. Vergisi ödendiği için gümrük sıkıntısı da olmuyor o zaman.
Açık ara RX 470 daha iyi. Ancak artık pazarda makul bir fiyata satılmıyor RX 470-570 modelleri.
Hocam yapmayın nasıl bir konu hortlatmadır bu.Ben 1 hafta önce 530 TL'ye RX 470 aldım. Fiyatlar düştü bayağı bir.
1 sayfa iyi, yemek yerken 5 sayfayı okudum tarihlere bakmadan. Neyse yine de yazayım cevabımı.Baya güzel bir hortlatma olmuş. Ben bide 1 sayfa yazışmaları okudum. Sonra bir baktım 2018 tarihli konu.
GTX1060 RX570'den daha güçlü bir kart niye RX570'e öncelik verdiniz de bulamazsanız 1060 alırdım dediniz anlayamadım. RX580'e denk 3-5FPS eksik performans veren bir GPU'dan bahsediyoruz.RX570 bulamadikca RX570 satin almaktansa GTX1060 6GB alirdim ben olsam.
Sizinki daha iyiymiş adaş1 sayfa iyi, yemek yerken 5 sayfayı okudum tarihlere bakmadan. Neyse yine de yazayım cevabımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.