RX470 mi GTX1050Ti mı?

Amazon’un çeşitli web siteleri var Almanya, Amerika, İtalya gibi ülkeler için. Bu sitelerden biriyle getirttirebilirsiniz. Amazon.de Türkiye’ye ücretsiz kargo sunuyor. Ayrıca newegg.com un Türkiye versiyonu da Türkiye’ye gönderim yapmaya başladı. Ödeme ekranlarının en sonunda toplam ödeyeceğiniz tutarı görebilirsiniz.(Bu siteler vergileri ve kargoyu otamatik hesaplıyorlar)

Çok teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için. Vergisi ödendiği için gümrük sıkıntısı da olmuyor o zaman.

Baya güzel bir hortlatma olmuş. Ben bide 1 sayfa yazışmaları okudum. Sonra bir baktım 2018 tarihli konu.
1 sayfa iyi, yemek yerken 5 sayfayı okudum tarihlere bakmadan. Neyse yine de yazayım cevabımı.

RX570 bulamadikca RX570 satin almaktansa GTX1060 6GB alirdim ben olsam.
GTX1060 RX570'den daha güçlü bir kart niye RX570'e öncelik verdiniz de bulamazsanız 1060 alırdım dediniz anlayamadım. RX580'e denk 3-5FPS eksik performans veren bir GPU'dan bahsediyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı