Bütçe değilde ,harcamayı planladığım para..
4 ile 5 bin tl arasında , daha yüksek meblağları da karşılayabiliriz ama ihtiyacım yok,şu an piyasa oyunlarını ultra da değil high seviyesinde oynamayı yeterli görüyorum. Bu yüzden ryzen 5 işlemcinin uzun süre (ekran kartı değiştirirsem) beni götüreceğini düşünüyorum.
gtx 1060 ile rx480 arasında yapılan incelemelerde çok fark olmadığı görülüyor, ekran kartı seçiminde gb değerinin önemi nedir?
Bu arada,
sevgili forum yönetimini bütün içtenliğimle kınıyorum. Neden mi? Çünkü dün forumunuzun bilgi hazinesi olduğunu araştırma yaparken keşfetmiş ve aranıza katılmak sorularıma cevap bulmak istemiştim. Merak ettiğim bilgilerle ilgili konuyu açtım, herşey harika ilerlerken kendi açtığım konuyu düzeltemediğimi veya konuya cevap veremediğimi gördüm, sebep olarak noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadığım için 24 saat boyunca erişim kısıtlama cezası almışım.. Anlamadığım bir konu; kurallar neden var? Düzen,yöntem ve yapmak istediğimiz şeyi yaparken işimizi kolaylaştırmak adına sanıyorum. Neden bu uygulama bana sadece zaman kaybettiriyor ve ego tatminiymiş gibi geliyor?
İnteraktif iletişim içinde olamayacaksa insanlar bu forum neden var?
Sizce yaptığım yanlış bana bildirilerek uyarı yapılamaz mıydı?
24 saat boyunca aklıma gelen fakat yazamadığım , gelen yorumlara cevap veremediğim bir forumda neden yer almaya çalışıyorum?
Düşünün konuya o kadar sinirliyim ki yeni kullanıcı oluşturdum ve bu şikayeti sizlere ulaştırmaya çalışıyorum, neden çünkü verilen ceza süresi boyunca kendi hesabımla herhangi bir yere ulaşma bildirme gibi bir imkanım yok. Neyse ben bu saçmalığa bunları yazıyorum ki insanlar bilinçlensin, belki de aranıza katılacak bir arkadaşı daha hoşgeldin demeden kışkışlamak yerine başka şeyler yapmayı da öğrenebilirsiniz.
Seç beğen, GTX 1060 3GB versiyon gerçekten çok uygun şuan fiyatı, belki bir yanlış fiyatlandırma olayı ile karşı karşıya olabiliriz tekrar.
Keza RAM'de 3200MHz'de bu fiyata denk gelmiyordu gerçekten.
Eki Görüntüle 254222
Önerileriniz doğrultusunda tercihlerimi güncelledim.
İşlemci - Ryzen 5 1600 910 tl
Anakart - B350M Gaming 430 tl
Ram - Corsair 3200 MHz 16GB ram 606 tl
GPU - Galax GTX 1060 3 GB 815 tl
HDD - Toshiba P300 1TB 200 tl
SSD - Corsair 120 GB SSD 250 tl
PSU - Corsair VS650 650W ATX 230 tl
Kasa -
Corsair Carbide Spec-01 210 tl
toplam tutar : 3650 tl
Son haline ne diyorsunuz?