Yaşadığım sorun ise RX470 ile sanki almam gereken performansı alamıyorum.
GTA'da ayarları ortaya düşüğe çekmeme rağmen 60 FPS 50 FPS civarı değerler aliyorum. Online'da bu değerler daha da rezalet.
GPU kullanımına baktığımda ise surekli bir 10 40 90 gibi dalgalanmalar görüyorum ve hiçbir şekilde 99'a sabitlenme söz konusu bile olmuyor. İşlemcim yetersiz gibi geliyor. Yakın zamanda başka bir sisteme karti takip orada deneyeceğim. Sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Bence de bir sorun var sistem de ne olduğunu bilmiyordum. Aklıma işlemci geliyordu ama RX470'i besleyebilecek bir işlemci diye düşünmüştüm fakat aldığım FPS değerleri RX470'e göre düşük kalıyordu. Sizce de RX470 bu FPS'lerden çok daha iyilerini vermez mi acaba?
Darboğaz söz konusu. Kendinize bütçe oluşturun. Elinizdeki işlemciyi 600₺ civarına satarak güzel bir AM4 işlemci alınabilir. R3 3300X'i öneririm.
8'in yanına bir 8GB daha eklenerek tadından yenmez bir sisteme dönüşecektir.
Anakartınız neydi acaba?
Darboğaz söz konusu. Kendinize bütçe oluşturun. Elinizdeki işlemciyi 600₺ civarına satarak güzel bir AM4 işlemci alınabilir. R3 3300X'i öneririm.
8'in yanına bir 8GB daha eklenerek tadından yenmez bir sisteme dönüşecektir.
Anakartınız neydi acaba?
Bence de bir sorun var sistem de ne olduğunu bilmiyordum. Aklıma işlemci geliyordu ama RX470'i besleyebilecek bir işlemci diye düşünmüştüm fakat aldığım FPS değerleri RX470'e göre düşük kalıyordu. Sizce de RX470 bu FPS'lerden çok daha iyilerini vermez mi acaba?