General Ahmet
Decapat
Daha fazla
Zaten yazıyordu rx 470 diye bende söktüm o yaziyoen iyi yolu kasanın içini aç ismi yazabilir orda
Yanı bios atılmışmı anlamadım tam olarak şuan 570 gibimi kullanıyor yanı aslında 470 ama 570 gibimi kullanıyorDaha yüksek performans için RX 570 BIOS'u yüklüyorlar RX 470'lere. Elindeki kartı kurcalamış eski sahibi.
Yanı msi modeli var birde amd radeon rx 570 sistemi 2. El aldımİkisi aynı kartlar, büyük ihtimalle Asus RX 470 4 GB Mining aldın doğru mu?
Yanı bu ne demek oluyor performansımı artırıyorlar yoksa sadece gösterişmiMining kartı olabilir. BIOS'u modluyorlar bildiğim kadarıyla.
Onu nasıl yapicam. birde dediğin gibiyse pc hani dedin ya .rx570 gibi kullanabilirsin ya oyleyse. onu nasıl anlıcam 2.el aldım pcyiRX 470'lerin Mining versiyonu RX 570 olarak çalışıyor. Sanırım Mining versiyon almışsınız. Sürücü olarak RX 570'in sürücülerini kurup, RX 570 olarak olarak kullanabilirsiniz.
Amd radeon rx 470İkisi aynı kartlar, büyük ihtimalle Asus RX 470 4 GB Mining aldın doğru mu?
Ama amd radeon rx 470 asus değilRX 470'lerin Mining versiyonu RX 570 olarak çalışıyor. Sanırım Mining versiyon almışsınız. Sürücü olarak RX 570'in sürücülerini kurup, RX 570 olarak olarak kullanabilirsiniz.
Yazdım ama geri-dönüş yapan olmadıZaten yazıyordu rx 470 diye bende söktüm o yaziyo
Yanı bios atılmışmı anlamadım tam olarak şuan 570 gibimi kullanıyor yanı aslında 470 ama 570 gibimi kullanıyor
Yanı msi modeli var birde amd radeon rx 570 sistemi 2. El aldım
Yanı bu ne demek oluyor performansımı artırıyorlar yoksa sadece gösterişmi
Onu nasıl yapicam. birde dediğin gibiyse pc hani dedin ya .rx570 gibi kullanabilirsin ya oyleyse. onu nasıl anlıcam 2.el aldım pcyi
Amd radeon rx 470
Ama amd radeon rx 470 asus değil
Son düzenleme: