RX470, sistemde RX570 olarak görünüyor

en iyi yolu kasanın içini aç ismi yazabilir orda
Zaten yazıyordu rx 470 diye bende söktüm o yaziyo
Daha yüksek performans için RX 570 BIOS'u yüklüyorlar RX 470'lere. Elindeki kartı kurcalamış eski sahibi.
Yanı bios atılmışmı anlamadım tam olarak şuan 570 gibimi kullanıyor yanı aslında 470 ama 570 gibimi kullanıyor
İkisi aynı kartlar, büyük ihtimalle Asus RX 470 4 GB Mining aldın doğru mu?
Yanı msi modeli var birde amd radeon rx 570 sistemi 2. El aldım
Mining kartı olabilir. BIOS'u modluyorlar bildiğim kadarıyla.
Yanı bu ne demek oluyor performansımı artırıyorlar yoksa sadece gösterişmi
RX 470'lerin Mining versiyonu RX 570 olarak çalışıyor. Sanırım Mining versiyon almışsınız. Sürücü olarak RX 570'in sürücülerini kurup, RX 570 olarak olarak kullanabilirsiniz.
Onu nasıl yapicam. birde dediğin gibiyse pc hani dedin ya .rx570 gibi kullanabilirsin ya oyleyse. onu nasıl anlıcam 2.el aldım pcyi
İkisi aynı kartlar, büyük ihtimalle Asus RX 470 4 GB Mining aldın doğru mu?
Amd radeon rx 470
RX 470'lerin Mining versiyonu RX 570 olarak çalışıyor. Sanırım Mining versiyon almışsınız. Sürücü olarak RX 570'in sürücülerini kurup, RX 570 olarak olarak kullanabilirsiniz.
Ama amd radeon rx 470 asus değil
Yazdım ama geri-dönüş yapan olmadı

Son düzenleme:
Mining kartlar tehlikeli. İçindeki mosfetleri azaltıyor fabrika mining için RAM modüllerine daha çok yükleniliyor, işlemci GPU frekansı kısılıyor diye biliyorum. Bu yüzden 2 mosfet falan azaltılıyor. Yani mining dışında kullanırsan beslemeleri kaldırmamam ihtimali var.

2:10 DK ya ilerlersen arkadaş anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…