RX470 sisteme 800-900TL Intel işlemci önerisi

• Konuyu başlatan qu7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.241
Attığınız link de hiç yorum yok ama güvenilir midir?
İstanbul ümraniye de yerleri varmış.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-xeon-e3-1240-8m-onbellek-3.30-ghz-1155-pin-islemci-848049866/detay bakın buda sahibinden linkleri. Siteden almak istemez iseniz arayıp PTT kargo ile kapıda ödeme 466 liraya alabiliyormuşsunuz. Dükkanları da var İstanbul da iseniz elden de alabilirsiniz. Sahibinden get ile 490 liraya alabiliyormuşsunuz. Güvenilir görünüyor.

İstanbul ümraniye de yerleri varmış.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-xeon-e3-1240-8m-onbellek-3.30-ghz-1155-pin-islemci-848049866/detay bakın buda sahibinden linkleri. Siteden almak istemez iseniz arayıp PTT kargo ile kapıda ödeme 466 liraya alabiliyormuşsunuz. Dükkanları da var İstanbul da iseniz elden de alabilirsiniz. Sahibinden get ile 490 liraya alabiliyormuşsunuz. Güvenilir görünüyor.
Bu sisteme alabileceğim en yüksek ve darboğaz yapmayacak işlemci diyorsunuz de mi?

Kardeşim bütceni 1500 TL yapabilirsen sana anakart işlemci ve de RAM ayarlayabilirim ama bana ne kadar bütceni aşabileceğini yaz.
Ben eski kasamı satıyorum letgoya 1400e koydum şuanki kasaya 800tlye rx470 aldim 2 gün önce. Letgoda ki 1300 civarına satılırsa 450tl psu 300tl ram alcam geri kalanı da işlemci almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında bi fikrim yok artan paranın üstüne de
150tl civarı ekleyebilirim.

Ben eski kasamı satıyorum letgoya 1400e koydum şuanki kasaya 800tlye rx470 aldim 2 gün önce. Letgoda ki 1300 civarına satılırsa 450tl psu 300tl ram alcam geri kalanı da işlemci almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında bi fikrim yok artan paranın üstüne de
150tl civarı ekleyebilirim.
Sen attığım işlemciyi al reis. Pişman etmez anakartın ile uyumlu güçlü bir işlemci.

Ben eski kasamı satıyorum Letgo'ya 1400E koydum şu anki kasaya 800TL'ye RX470 aldim 2 gün önce. Letgo'da ki 1300 civarına satılırsa 450TL PSU 300TL RAM alacağım geri kalanı da işlemci almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında bir fikrim yok artan paranın üstüne de.
150TL civarı ekleyebilirim.

O zaman gallardonun dediği gibi yap o daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı