RX470 sürücü yüklerken görüntü gitmesi

Muhammed61

Hectopat
Daha fazla  
RX470 ekran kartımı yeni taktım sürücüsünü kurarken ekran gitti normalde sürücü kurarken bu işlemler olur diye bir şey yapmadım ama 10 dk boyunca görüntü gelmeyince PC'yi kapattım. Yeniden başlattığımda ise monitöre görüntü gelmiyor. Sorunu nasıl düzelteceğimi anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerinden görüntü alın. Kurmaya çalıştığınız driverı ve mevcut başka görüntü driverı varsa onları da DDU ile kaldırın. Tekrar ekran kartı üzerinden açın bilgisayarı. Açılırsa görüntü driverlarını AMD'nin kendi sitesi üzerinden indirip kurun. Açılmazsa donanımsal bir sorun vardı. Dahili GPU'su olmayan bir işlemciniz varsa başka bir ekran kartı kullanarak açmanız gerekebilir. İşlemcide dahili GPU varsa fakat yine de anakart üzerinden de açılmıyorsa başka bir sorun var demektir.

Sisteminiz nedir? Aynı sorunu AMD HD 7850 ekran kartı ile yaşadım. AMD A10 7860K işlemcili sisteme bu ekran kartını takıp driveri kurduktan sonra görüntü bir daha gelmedi. Bendeki sorunun, işlemcinin APU olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı ekran kartını farklı sistemlerde denediğimde hiç bir sıkıntı olmadan çalıştırdım çünkü. APU işlemcili sistemde de hem GT 1030, hem de GTX 1050 Nvidia ekran kartları, driverları ile birlikte sorunsuz çalıştılar. Sorunun hem ekran kartımın hem de işlemci içindeki GPU'nun AMD olmasından kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Araştırıp uğraşsam da bir çözümünü bulamadım. Benzer bir durumu yaşıyor olabilirsiniz diye belirtmek istedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı