Antivirüs önerisi

Defender iş görmüyor. İlla korsan oyunlarda takılmak da gerekmiyor virüs yemek için.

Öneriye gelecek olursak Kaspersky. Uygun fiyatlı ve iyi bir antivirüs. Fiyat sorun değilse de Bitdefender.

Son düzenleme:
Defender iş görmüyor. İlla korsan oyunlarda takılmak da gerekmiyor virüs yemek için.

Öneriye gelecek olursak Kaspersky. Uygun fiyatlı ve iyi bir antivirüs. Fiyat sorun değilse de Bitdefender
Yok hocam korsan kullanmıyorum zaten ama fiyat önemli durumum çok yok. Kaspersky uygun gibi geldi yıllık ama yukarda bir arkadaşta norton demiş ilk yıl 119tl kaspersky ve norton arasında çok fazla fark yoksa onu tercih edicem 100tl de olsa cebime kalsın istiyorum.

İşe yarar diyorsanız öyle yapayım.
Bitdefender'ın free sürümü de gayet iş görür.

Kaspersky uygun gibi geldi yıllık ama yukarıda bir arkadaşta Norton demiş ilk yıl 119TL Kaspersky ve Norton arasında çok fazla fark yoksa onu tercih edeceğim 100TL de olsa cebime kalsın istiyorum.
Kaspersky'i daha başarılı buluyorum Norton'dan.

Bitdefender'ın free sürümü de gayet iş görür.

Kaspersky'i daha başarılı buluyorum Norton'dan.
Haklısınız Kaspersky daha iyi ama bizzat Norton ile onca şey indirip kurmama rağmen bu güne kadar yeterince korudu. Ayrıca hem Mac hem de Android telefonuma da yükledim 3 cihaza kadar olduğundan. Bu da güzel bir avantaj.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı