RX470 vs GTX 1050 Ti

Sana AMD alma diyenler arastirip ogrenmeyenler, teknolojiyi takip etmeyenler, kulakdan dolma bilgilerle insanlari zehirleyen bakkallardir ve ayrica Nvidia fanidir. Ne kadar mantikli aciklama yapsanda anlamazlar. Biktik bu Nvidia fanlsrindan.

selamun aleykum arkadaşlar acl yardım edin lütfen....
ekran kartı alıcam uygun olanı bilmiyorum ...
msi r7 240 2gb lpv2 veya

Geforce GT420 128 bit olurmu

acil cvp lütfen .. pc needfor speed run bile kasıyor battfl.4 falan oynarmı bu ekran kartı ile

Dosya Ekleri

• dddd.png
    dddd.png
    69 KB · Görüntüleme: 185
Ya bizim buralarda da öyle adamlar var. Adamın bütçesi 470'e yetiyor ama gidip 1050 Ti alıyor. Neden? Çünkü AMD diye almıyor.

@turgay256 R7 240 fakat yeni bir konu açarsanız iyi olur.

Biraz geç gördüm fakat yine de açıklamış olayım. Kafanızda yer etsin sorunu olana söyleyin.
AMD alma diyerek hiç bir sebep göstermeyenler Nvidia fanıdır. Vatan bilgisayar gibi bakkallardan alır, afedersiniz ama gayet çomarlardır. GTX 1060 GTX 980 seviyesinde değildir sanırım. Öyle ise zaten RX 480 GTX 980 - GTX 980 Ti arası bir performansı 1000TL fiyata veriyor demektir. Ki bu gayet saçma. RX 470 ile aynı fiyat bandında değil GTX 1050 Ti. RX 460 ile de karşılaştırılmaz. Ondan ötürü GTX 1050 Ti biraz daha ayrı gibi. RX 460`ın 4GB modelleri yerine alınabilir. KFA2 gibi modellerini 650TL bandında bulabilirsiniz ki bu güzel bir şey.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı