RX470 vs RX570

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. RX470'mi yoksa RX570'mi daha iyi diye bir sürü araştırma yaptım. Bir performans testi karşılaştırma sitesinde RX470'in CS:GO'da RX570'ten daha iyi performans verdiğini gördüm. Sizin görüşleriniz nelerdir? RX470'ten RX570'e geçmeli miyim?

Aslına bakarsanız iki kart arasında çok az fark var. Bence geçmeniz gereksiz. Upgrade yapmak istiyorsanız anakartı, işlemciyi değiştirmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. RX470'mi yoksa RX570'mi daha iyi diye bir sürü araştırma yaptım. Bir performans testi karşılaştırma sitesinde RX470'in CS:GO'da RX570'ten daha iyi performans verdiğini gördüm. Sizin görüşleriniz nelerdir? RX470'ten RX570'e geçmeli miyim?

İki ekran kartı arasında fark yok ama biraz bekleyip işlemcini güncelleyebilirsin. ve ya 8gb lık modele yükseltebilirsin çok istiyorsan

Oradaki testlerde bazı oyunlarda , aynı şartlar altında yapılmayan verilerde etki ettiği için tam olarak doğru sayılmaz. Aşağı yukarı ikisi de aynı performans aralığında. RX 500 Serisi ekran kartları 400 Serisine göre bir tık daha iyi diyebiliriz fakat tavsiyem bu ekran kartları artık günümüz için de gelecekte kısa bir dönem içinde maalesef doyurucu değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı