RX480 8 GB Nitro+ vs RX570 4 GB Nitro+ vs RX570 4 GB Pulse

emrxaydin

Hectopat
Arkadaşlar aşırı kararsız bir insan olarak bana yardım edebileceğinizi umuyorum.
RX480 8G Nitro+ -> 750TL belki pazarlıkla 700TL yaptırabilirim. 4 yıl kullanılmış. Yeni nesil oyunlarda undervolt yapıldığında 75-80 derece civarında oluyormuş kartın ısısı. Ürünün garantisi yok (FurMark sonucu bekliyorum)
RX570 4 GB Nitro+ -> 850TL (pazarlıklı fiyat) kartın sorun çıkarmayacağına emin ürünün garantisi yok. (24 saat içinde test edip iade şansı veriyor)
RX470 4 GB Pulse -> 800TL (pazarlıklı fiyat) Amazon'dan alınma ürünün garantisi yok. (FurMark sonucu bekliyorum)

FurMark sonuçları geldiğinde sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 480 hepsini yer. Temiz ise alabilirsiniz.

Sapphire almanı her ne kadar tavsiye etmesem de 3'ü arasından 480 Nitro+ öneririm. 150 liraya Akasa Black veya Arctic P12 alarak ısınma sorununu azaltabilirsin.
Hocam 480 hepsini yer. Temiz ise alabilirsiniz.
az önce satıldıya çevrildi ilan. adamın biraz iletişim problemi var olduğunu düşünüyorum. diğer iki kart için ne söyleyebilirsiniz?

Hocam Nitro model Pulse modelin bir üstü. Tercih edilebilir.

@emrxaydin Şu videoda RX 480 8 GB kalanlar 4 GB. Bu haliyle 480 hepsini geçiyor 580 dahil (RDR2 hariç) ama o kart olmuyorsa 570 ile 470 arasında seçim yapmak sana kalmış. Satıcısı daha güvenilir olanı al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı