RX480 Alınır mı?

Ahmet Altın

Hectopat
Daha fazla  
RX 480 kartı alınır mı? Bu kart için ay sonunu bekliyim mi yoksa beklemeden gtx 960 mı alıyım? RX480 oyunlarda iyi performans gosterir mi? Sizce ne yapayim bekliyim mi yoksa gtx960 alayim mi ?

GTX 960 almayın eğer acilen bir sistem toplamak istiyorsanız. Giriş seviyesi bir ekran kartı seçip bir süre idare edebilirsiniz AMD RX serisi kartlar olağan fiyatlarına gerilemiş olur o ara alabilirsiniz. Ama şöyle söyleyim bu beklentiye uçuk fiyatlarla gelecek RX serisi kartlar. Ben RX 480 in 900-1000 arası giriş yapacağını düşünüyorum umarım yanılırım. rx 470 ve rx 460 daha uygun fiyatlı olacaktır.

GTX 960 almayın eğer acilen bir sistem toplamak istiyorsanız. Giriş seviyesi bir ekran kartı seçip bir süre idare edebilirsiniz AMD RX serisi kartlar olağan fiyatlarına gerilemiş olur o ara alabilirsiniz. Ama şöyle söyleyim bu beklentiye uçuk fiyatlarla gelecek RX serisi kartlar. Ben RX 480 in 900-1000 arası giriş yapacağını düşünüyorum umarım yanılırım. rx 470 ve rx 460 daha uygun fiyatlı olacaktır.
Büyük ihtimalle yanılıyorsunuz. RX 480, Amerika'da $200 gibi bir fiyatla satılacak. O yüzden Türkiye fiyatı da 850-900 TL civarında olacak(y)

960'in neyi varki onu alma diyosunuz 480 aklimda benimde bekliyorum o kartin gelmesini ama 960'ın neyi var merak ettim acikcasi.

28 nm üretim teknolojisine sahip bir kart GTX960 yeni gelecek kartlar 14 ve 16nm üretim teknolojisine sahip.
Dahada herhalde başka bir örnek vermeye gerek yok GTX960 fiyatına GTX960 dan daha çok gpu işlemcisine sahip olmuş oluyorsun.
Şuan GTX 950 dışında nvidia dan maxwell kart almak pişmanlık olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı