RX480 CS:GO anormal FPS düşüklüğü

CPU sıcaklığı 90 derece mi ? Montaj hatası felan olmalı, bilgisayarı o sıcaklıkta kullanmayın. Ayrıca GPU kullanımına %0 demiş, neden öyle olduğuna dair bir fikrim yok.

90 derece ile ilgili bugün termal macun aldım (İşlemcinin üstünü komple kaplamayan bir termal macun vardı işemcinin üstünde.). İşlemcinin üzerine güzelce sürdüm fakat yine 90 derecede yanlış ölçüyor olabilir mi? Çünkü bilgisayarı açar açmaz 30 saniye sonra 90 dereceye geliyor ve fanlar vs. gayet güzel çalışıyor. FPS sorunuyla ilgili olarakda termal macunu sürdükten sonra fps 150 lere çıkmaya başladı ama 110'larda geziyor. Hiç olmazsa artık FPS drop yemiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Afterburner yanlış ölçmez ama bir de AIDA64'ten bakın.
Yeni bir termal macun aldım bu sefer masaüstünde 40 oyunda 50 derece oluyor. FPS ise bugün inanılmaz bir şekilde 260 FPS'e çıktı 130'lara düşebiliyor genellikle 180 civarı geziyor.

Ben vga yı veya hdmi yı anakarta taktığını düşünüyorum. Bence usta birine bakım yaptırabilirsin.
DVI Kablosunu ekran kartına taktım.

Ekran Alıntısı.PNG
Bu kısımla ilgili eksiltip, çuğaltacağım birşey var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı