RX480 CS:GO FPS Düşüş Sorunu

ZagaKhan

Hectopat
Daha fazla  
Konunun birçok yerde defalarca konuşulduğunu biliyorum ancak bir çözüme ulaşamadım.

Oyun normalde 250-300 FPS arası seyrederken aniden 50-60 FPS seviyelerine düşüyor ve bu da tahmin edersiniz ki kötü bir oyun deneyimine neden oluyor. 15-20 sn sonra eski haline geliyor.
FPS artırıcı kodlar, performans ayarları, güç seçenekleri bulduğum her şeyi denedim. Oyunu SSD'ye taşıdım. Game Booster yükledim. Anti-virüs sistemini oyun moduna aldım.

Sistem: Win7 64bit, FX8370 4.3 GHz işlemci, RX480 8GB ekran kartı, 12GB RAM, MSI Gaming 970 anakart.

Sorun son 3 haftadır mevcut öncesinde gayet akıcıydı. Tüm sürücüler güncel durumda. Win 10 kurdum fakat bilemediğim bir sebepten dolayı bu kez de PUBG açılmadı bu sebeple tekrar Win 7 ye dönüş yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız Windows orjinal mi? Veya oyun dışında herhangi bir şekilde bilgisayar da donma oluyor mu?

Windows maalesef orijinal değil. Oyun harici bir donma olmuyor. Bu problem sadece CS:GO'da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…