RX480 Furmark Test Sonuçları

komali16

Megapat
Daha fazla  
Maksimum 80 dereceye ulaştı. Sonuçların grafiği bu şekilde. Değerlerde bir sorun var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 133
80 derecenin neresi normal tam olarak? 80 derecenin altı normal 80'den sonra kart sıcak demektir.
Bu ve benzeri kartlar için normal bir değer rx580 kullanıyorum bazı yüksek grafikli oyunlarda 80-82 derecelere çıkabiliyor zamanında internetten çok fazla araştırdım özellikle kartı yeni aldığım zamanlar sizin gibi düşünüyordum ancak bu derecelerin benzeri kartlarda yük altında görülebilecek sıcaklıklar olduğu ve herhangi bir sorun olmadığı konusunda eminim lütfen tecrübeniz olmadan yorum yapmayın
Gerek yabancı forumlarda gerekse bu forumdan gördüğüm yüksek sayıda yorum aynı şekilde belirtiyor

Bu ve benzeri kartlar için normal bir değer RX580 kullanıyorum bazı yüksek grafikli oyunlarda 80-82 derecelere çıkabiliyor zamanında internetten çok fazla araştırdım özellikle kartı yeni aldığım zamanlar sizin gibi düşünüyordum ancak bu derecelerin benzeri kartlarda yük altında görülebilecek sıcaklıklar olduğu ve herhangi bir sorun olmadığı konusunda eminim lütfen tecrübeniz olmadan yorum yapmayın.
Gerek yabancı forumlarda gerekse bu forumdan gördüğüm yüksek sayıda yorum aynı şekilde belirtiyor.

Dostum eğer saygın bir forum olmasaydı senin dilinden konuşurdum ama ben güzelce konuşacağım.
AMD kart kullanıyorum ve 75 dereceyi geçmedi.
Arkadaşımda RX580 var 73 dereceyi geçmedi.
Senden fazla tecrübem olduğuna emin olabilirsin. Bilmediğin konularla ilgili konuşmazsın umarım bundan sonra :).

Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB OC modeli hocam

Güç beslemeleri önemli demişti bir arkadaş bu tablodan onunla ilgili bir değerlendirme yapılabilir mi?
Güç beslemesi konusunda bir fikrim yok sıcaklık konusunda tecrübelerim dahilinde bilgim olduğu için sadece o konuda yorum yapabiliyorum şuan
Dostum eğer saygın bir forum olmasaydı senin dilinden konuşurdum ama ben güzelce konuşacağım.
AMD kart kullanıyorum ve 75 dereceyi geçmedi.
Arkadaşımda RX580 var 73 dereceyi geçmedi.
Senden fazla tecrübem olduğuna emin olabilirsin. Bilmediğin konularla ilgili konuşmazsın umarım bundan sonra :).
Şuanda sana bu derecelerin benzer kartlarda normal olduğunu belirten sayısız link paylaşabilirim lütfen internetten araştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı