Çözüldü RX480 GTA 4 Düşük FPS Sorunsalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KLETHRA

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
MSI AMD Radeon RX480 ekran kartı kullanıyorum. "Sisteminiz ve yazılımlarınız güncel mi ?" diye sorular sormayın çünkü aklınıza gelebilecek herşeyin güncel versiyonunu kullanıyorum. GTA 4'te tüm ayarları ultraya alınca görüntü saçma bir şekilde 30 FPS altına düşüyor. "Ayarları düşürün." laflarını da kullanmayın.

Sorum şu; RX480 gibi performanslı bir ekran kartı bu eski oyunun ultra ayarlarında neden düşük FPS veriyor ?

Çözüm
Hocam inanılır gibi değil kasa temizliği yapayım dedim kabloları da söküp taktığım için Displayport kablosunun gevşek olduğunu farkettim ve dalgaya alırcasına düzgünce taktım. Şuan 71 FPS oldu. Displayport kablosu tam oturmasa zaten görüntü gelmez. FPS nasıl yükseldi şoktayım ve anlam veremiyorum @JohnMacTavish tam silecekken korktu galiba Mod bile yapmayı düşünüyordum FPS yüzünden tad alamıyordum ama şimdi çok sevindim
Güncelleme sonunda şuan 39 FPS görüyorum. Ama yinede hatalı GTA 4 Siliyorum arkadaş olmaz olsun böyle iş @RocaniX

Ben oyunu kasa kasa bitirdim. Ama bence silmeyin. O oyunun mükemmel bir hikayesi ve mükemmel karakterleri var. Güneşli manzaralarında kendimi kaybettiğim oyun GTA 4. Silerek büyük hata yapıyorsunuz. En azından bitirin ve beni anlayın. Bir de tavsiye Razer Cortex kullanın daha iyi performans alırsınız.

Hocam inanılır gibi değil kasa temizliği yapayım dedim kabloları da söküp taktığım için Displayport kablosunun gevşek olduğunu farkettim ve dalgaya alırcasına düzgünce taktım. Şuan 71 FPS oldu. Displayport kablosu tam oturmasa zaten görüntü gelmez. FPS nasıl yükseldi şoktayım ve anlam veremiyorum @JohnMacTavish tam silecekken korktu galiba Mod bile yapmayı düşünüyordum FPS yüzünden tad alamıyordum ama şimdi çok sevindim

Çözüm
Ben de sevindim. Dediğim gibi oyunu bitirince beni anlarsın. Oyun şimdi akıcıdır umarım. Display port olayına gelince, bence siz baştan beri 71 FPS alıyordunuz ama monitör bunu göstermiyordu. Mavi ekransız ve bol FPS'li günler ve iyi oyunlar dilerim. Liberty City'de iyi coşmalar.

Gayet akıcı sıkıntı yok. Baştan beri öyleyse ben bu sistemi kırar atarım. Kilitli Displayport kablosuna boşuna mı para verdik ? Neyse sorun çözüldü mutluyum Herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…