RX480 Model Önerisi

Enestrtrn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar XFX RX 480 Black Edition hakkında düşünceleriniz neler? Soğutma açısından iyi midir yoksa MSI Gaming X almayı düşünüyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Ürünü nereden alıcaksınız ? Zira Türkiye garantili bir ürün almak daha akıllıca olur. Ayrıca MSI kalitesi herkesin bildiği bir şey. Twin Frozer VI ile kart serin çalışır bence. Tavsiyem MSI.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus Rx 480 öneririm hem 3 fanlı sessiz hemde, güzel bir görünüme sahip cam penceresi varsa kasanın.

Bekliyordum kesin biri GTX 1060 önerir diye. Adamın sorduğu soruya bakın kardeşim! Size ne adam RX 480 almak istiyor. Neden GTX 1060 öneriyorsunuz? Babanız para mı kazanacak anlamıyorum! RX 480'nin ileri dönüklük açısından daha iyi olduğu aşikar bir gerçek bana göre tabii ki.

benim oynadığım tek oyundur battlefield PC de başka oyun oynamıyorum. Battlefield 1 oynayacağım hangisi daha mantıklı gtx1060 mı rx480 mi

teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı