RX480 referans modeli

@frhatyldrm1 Referans alın ve yanına sıvı soğutma kullanın. Ben 2 yıldır 770, 970, 980 ürünlerini böyle kullandım. Şimdi GTX 1070'lerde kullanıyorum. Bir kereye mahsus 55$ verdim ve ondan sonra hep referans alırım. Hiç bir özel fanlı soğutmalı ürün geçemez bu performansı. Ör: Bende GTX 1070 89 derece olurken şu anda 50 dereceyi geçmez. Bu soğutmayı ne MSI'ın Twin Frozr'u nede ASUS'un DirectCU'su geçemez.

Stokta; beklemede 65 iken, 35 derecedir bende ki. 1.300 lira MSI, ASUS, GIGABYTE almaktansa 1.200 liraya su soğutmalı almak bana hep mantıklı gelmiştir.

Ayrıca markalı kartların en kralı 1750 frekans sunarken ben 2.000 değerlerinde kullanıyorum.

Ör: NZXT Kraken, EVGA Hybrid yada Corsair modellerine bakabilirsiniz. Corsair ve NZXT'de kutuda alabilirsiniz görüntü açısından ekstra ürünleri mevcut.

Saygılar.
Çok mantıklı ben zaten TV kullanıcam boşu boşuna DVI portuna para vermem böylece

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı