RX480 Sistem İncelemesi

Hayırlı olsun hocam. Bu arada Freesync monitörünüz var mı?

Hayırlı olsun hocam. Bu arada Freesync monitörünüz var mı?
Elimde Samsung CF390 FreeSync (HDMI ile bağlanan tipten.) Curved monitör var. Aslında almayacaktık lakin evde ki monitör okumayınca babam gelirken bu monitörü almış Yine şanslıyım

Elimde Samsung CF390 FreeSync (HDMI ile bağlanan tipten.) Curved monitör var. Aslında almayacaktık lakin evde ki monitör okumayınca babam gelirken bu monitörü almış Yine şanslıyım
Normal monitörle arasında fark var mı? Ona göre alacağım.

Normal monitörle arasında fark var mı? Ona göre alacağım.
Aslında benim gönlümde ya Asus VG245H ya da Asus MG248Q almak vardı. Monitör güzel ancak savaş oyunlarında ekran çok büyük oluyor. IPS mi değil mi bilmiyorum ama evde ki eski ve tüplü olmayan monitöre göre renk canlılık farkı var. Eğer uzaktan bakarak savaş oyunu oynayacaksanız ve büyük ekran kullanacaksanız ya da futbol oyunları oynayacaksanız tercih edilebilir bir ekran. Ancak yerinizde olsam gerek savaş oyunları için gerek diğer oyunlar için Asus VG245H alırdım ancak siz benim böyle dediğime bakmayın. Bir mağazaya girip iki monitörü de inceleyin derim. Ancak Vatan'dan almayın. Sonra iade etmek istediğinizde kabul etmiyorlar.
Not : Monitör'ün ayarlarıyla oynamadan bu cevapları size verdim. Yoksa ayarlarla oynanarak daha iyi bir deneyim elde edilebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…