RX480 vs GTX1060

• Konuyu başlatan eqewq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 644

eqewq

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar toplayacağım ve bu sistemin 7-8 yıl aralığındaki oyunları en düşük ayarda olsa bile açmasını istiyorum. RX480 mi yoksa GTX 1060 mı almalıyım?
Genel olarak oynayacağım oyunlar:

- Witcher 3
- GTA V
- Overwatch
- CSGO

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mehmet Melik Arslan Adobe için katılıyorum. Oyunlar açısından katılmıyorum, öncelikle DX 12-Vulkan dolayısıyla, fiyat avantajı da cabası. Normal de bu iki kart sorulunca artık hiç bakmıyorum bile o kadar bıktım bu iki kart konularıyla ilgili. Etiketledin madem cevaplayayım.:)

Velhasıl-ı kelam, ikisi de sene bu tür oyunlarda en az 5 sene götürür. Tabii bu birkaç sene götürme durumu beklentilere göre değişir.

5 sene mi ? hemen oyun piyasası değişmez 5 sene içerisinde ama ayarları kısmak zorunda kalabilirsin belki öyle düşünüyorum ama o zaman kadar pc güçlendirirsin.

Yeter bence bu kadar Gtx 1060 vs RX 480 tartışması, her girişimde formda bu konuları görmekten sıkıldım. Önceki konuları bulup incelerseniz sizin için daha yararlı olur.

RX 480 daha avantajlı bence fiyatına ve performansına göre. Ama GTX 1060 her zaman beni kendine çekmiştir. Her iki ekran kartı da kullanıcıyı pişman etmez zaten. Bütçenize uyanı alın derim. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı