1x16 GB DDR5 RAM yükseltilmeli mi?

Raxeaa

Attopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI X670E GAMING PLUS
AMD RYZEN 5 7500F
ENERMAX ETS-T50A-BK-ARGB 120mm
Sapphire RX 9070 XT Pulse
KINGSTON BEAST 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36
Hikvision 512GB NVMe M.2
KIOXIA EXCERIA PRO 2TB NVMe M.2
DeepCool CC560 V2
DeepCool PF750 750W 80Plus
Anakart
MSI X670E Gaming Plus
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Sistemimde 1x16 GB DDR5 RAM var, fiyatlar çok arttı bir tane daha almak mantıklı mı?

Şu andan itibaren düşmesi zor bir ihtimal fakat artması daha olası, 1 hafta piyasayı yokla demek istiyorum fakat 1 hafta içinde her şey olabilir. Diğerlerine göre nispeten daha ucuza bulabiliyorsan almalısın. Yılbaşı indirimi gibi bir şey var mı bilmiyorum fakat risk alıp bekleyebilirsin.

İkinci el ucuz bulursanız 1x16 RAM alabilirsiniz. Sıfır RAM alınmayacak derecede pahalı, daha sonra düşer mi yükselir mi bilmiyorum ama yine de alacaksanız 2. el alın.

İkinci el satan arkadaşlar 5-6k bandına satıyor aynı RAM'i hocam sıfırı 7K zaten kafayı yemişler.

Şu andan itibaren düşmesi zor bir ihtimal fakat artması daha olası, 1 hafta piyasayı yokla demek istiyorum fakat 1 hafta içinde her şey olabilir. Diğerlerine göre nispeten daha ucuza bulabiliyorsan almalısın. Yılbaşı indirimi gibi bir şey var mı bilmiyorum fakat risk alıp bekleyebilirsin.

Aynı marka RAM nedense hiç indirime girmiyor yaklaşık 1-2 aydır bekliyorum fakat hiçbir yerde görmedim indirime girdiğini.

İkinci el satan arkadaşlar 5-6k bandına satıyor aynı RAM'i hocam sıfırı 7K zaten kafayı yemişler.

Aynı marka RAM nedense hiç indirime girmiyor yaklaşık 1-2 aydır bekliyorum fakat hiçbir yerde görmedim indirime girdiğini.
eski fiyattan satan bulursunuz diye demiştimde artık değiştirmişlerdir fiyatı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı