RX550 alsam geri kaça satabilirim?

Bütçe
2350
Ben 4 GB olan bir XFX modelini 750 liraya aldım Gaming gecesinden. Bugün bak belki işine yarar bir şey çıkar. 2 GB BIOSTAR versiyonu daha fazla FPS veriyor ama offline oyunlarda VRAM gerekince ayar kısmak şart oluyor. Zaten idare edecek kadar kullanacaksın 2 GB BIOSTAR olanı al geç sıfır istiyorsan yok ikinci el olur dersen de RX 460 falan bak aynı paraya daha fazla performans ama ikinci el.
Gaming gecesinde fiyatlar çok mu düşüyor bir de msi gt 1030 u gördüm 850₺ ye ama DP girişi yok benim monitör DP girişli hdmı da var ama pek tercihim değil o yüzden 1030 u pek almak istemiyorum biostar rx550 yi gördüm 660₺ asus modeli de 870₺ sence biostar alınır mı geçici olarak geri satsam kaç para eder fiyatlar düştüğünde stoklar düzeldiğinde

RX 550 GTA 5'i Ultra'da oynatmıyor, orta-yüksek arası orta ayarlara daha yakın olmak kaydıyla 50 FPS civarında ancak veriyor.
900 TL çok fazla, stoklar düzelince belki 300-350 lira eder.
Bu linkte son 1 stok kalmış, umarım işinize yarar.

Ben High normal karışık ayarlar 65 FPS falan alıyorum FiveM geçince daha fazla veriyor ondan yetersiz kart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı