RX550 bu zamanda alınır mı?

Bütçe
1000 tl
Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok kasıyor. Sadece Minecraft, Among Us gibi oyunlar oynayabiliyorum. Sizce 1000 TL biriktirip bilgisayarıma 300W PSU ve RX550 alabilir miyim? Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sadece CS:GO ve Valorant gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum.
İşemcim: Intel 2 Quad Q8200.
Anakart: Foxconn n15235.
RAM: 2 GB Kingston 800MHz.
İkinci elden 25TL'ye 2GB RAM daha alın. Anakartınız 4 slotluysa 6 veya 8 de yapabilirsiniz. Artan parayla ikinci el RX 550 almanızı öneririm eğer ucuza bulursanız, kendisi 600TL'yi hak edecek bir kart değil bence.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok kasıyor. Sadece Minecraft, Among Us gibi oyunlar oynayabiliyorum. Sizce 1000 TL biriktirip bilgisayarıma 300W PSU ve RX550 alabilir miyim? Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sadece CS:GO ve Valorant gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum.
İşemcim: Intel 2 Quad Q8200.
Anakart: Foxconn n15235.
RAM: 2 GB Kingston 800MHz.

Önce RAM yükseltmen daha iyi olur.

Para biriktir ve kasa topla daha mantıklı
Hedefimde Ryzen 5 3400G 8 GB RAM fikri var. Bu bilgisayarda sadece 2 oyunu oynamaktan sıkıldım cidden. İnşallah bilgisayar alacağım bir gün.

Bu bilgisayar için para harcama derim paranı biriktir güzel bir şeyler al
Hedefimde Ryzen 5 3400G 8 GB RAM fikri var. Bu bilgisayarda sadece 2 oyunu oynamaktan sıkıldım cidden. İnşallah bilgisayar alacağım bir gün.

O RAM miktarını 16 GB yapabiliyorsan yap daha uzun seneler iş yapar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı