RX550 ekran kartı görüntü vermiyor

Saldiray00

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir ekran kartı aldım, ve sistemime taktım ama görüntü gelmedi. Kasaya taktıktan sonra, belli süre sonra sinyal yok yazısı çıkıyor monitör de, birkaç kez denedim. Ekran kartı sıfır, acaba diyorum ki, benim sistemim ile uyumsuz olmuş olabilir mi? Sistemim eski bir sistem ve şöyle.

Anakart: M4N68T-M-v2.
PSU: 550W.
İşlemci: AMD Athlon 2 X2 250 2 çekirdek işlemci.
RAM: 8 GB DDR3 1600MHz.
Ekran kartı: MSI RX550 2 GB DDR5 128 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını söküp anakart üzerindeki giriş üzerinden dener misiniz görüntü var ise sorun ya ekran kartı yada anakart muhtemelen başka bir yerde denemekte fayda var bios sürümünüz güncel mi
Ekran kartım var, eski bir tane kart onunla çalışıyor sistemim. Ve muhtemelen denemedim ama, dahili ekran kartı ile de çalışacaktır. Yani yeni ekran kartımı çalıştıramıyorum, vga monitörüm var, vga, ile hdmı dönüştürüm var. Onu taktım ekran kartıma, dvı dönüştürücüm yoktu. Dönüştürücümde sorun olabilir diye düşünüyorum, yarın gidip bir tane aparat alacağım, öyle de deneyeceğim ama sistemimle uyuşmuyor da olabilir 3 yıllık ekran kartı. Bios güncellemek nasıl bilmiyorum.

Ekran kartım var, eski bir tane kart onunla çalışıyor sistemim. Ve muhtemelen denemedim ama, dahili ekran kartı ile de çalışacaktır. Yani yeni ekran kartımı çalıştıramıyorum, vga monitörüm var, vga, ile hdmı dönüştürüm var. Onu taktım ekran kartıma, dvı dönüştürücüm yoktu. Dönüştürücümde sorun olabilir diye düşünüyorum, yarın gidip bir tane aparat alacağım, öyle de deneyeceğim ama sistemimle uyuşmuyor da olabilir 3 yıllık ekran kartı. Bios güncellemek nasıl bilmiyorum.
şimdi kesin birşey söylemek zor hocam kartı başka bir yerde kullandığınız aparat ile denemeniz lazım anakartınız ddr3 çok eski bir kart değil belkide ekran kartında problem vardır bios güncelleme işlemini bilmiyorsan hiç bulaşma derim çok riskli bir işlem tavsiyem ilk başta senin kartı aparat ile başka sistemden denemen imkanın varsa yoksa aparat ile deneyin hocam sonra benim dediğim işlemi uygularsınız

Şuan, başka bir ekran kartı ile sistemi çalıştırabiliyorum. Ama eski bir ekran kartı. 3 yıllık erkan kartını, eski bir sisteme taktığım için uyumsuzluk olmuş olabilir mi?
hocam anakartların ekran kartlarını seçmesi çok nadir denemeden bilemezsiniz bios atmak bile zaman zaman gerekebiliyor siz dediğim işlemleri uygularsanız bir sonuca varıcaksınız zaten başka bir kasada deneyin problem yoksa ekran kartında senin anakartının biosu güncel değil atıp denemen lazım yada tecrübeli birine göstereceksin ondada olmadıysa zaten seçme yapıyor anakart

şimdi kesin birşey söylemek zor hocam kartı başka bir yerde kullandığınız aparat ile denemeniz lazım anakartınız ddr3 çok eski bir kart değil belkide ekran kartında problem vardır bios güncelleme işlemini bilmiyorsan hiç bulaşma derim çok riskli bir işlem tavsiyem ilk başta senin kartı aparat ile başka sistemden denemen imkanın varsa yoksa aparat ile deneyin hocam sonra benim dediğim işlemi uygularsınız
Teşekkür ederim, şuan ki dönüştürücümden şüpheliyim. Çünkü bir kaç kez yere düşmüştü, doğru çalışmıyor olabilir ilk önce dvı, vga dönüştürcüsü alacağım ilavaten tekrar yeni vga, hdm alacağım. Denedikten sonra yine olmuyorsa, ekran kartını başka sistemde denerim, yine çalışmıyorsa ekran kartı sorunludur. Yeni de olsa sorun olur mu? Kutu geldiğin de kapalıydı, deneyip göndermemişler mi yani.

Teşekkür ederim, şuan ki dönüştürücümden şüpheliyim. Çünkü bir kaç kez yere düşmüştü, doğru çalışmıyor olabilir ilk önce dvı, vga dönüştürcüsü alacağım ilavaten tekrar yeni vga, hdm alacağım. Denedikten sonra yine olmuyorsa, ekran kartını başka sistemde denerim, yine çalışmıyorsa ekran kartı sorunludur. Yeni de olsa sorun olur mu? Kutu geldiğin de kapalıydı, deneyip göndermemişler mi yani.
Hocam elektronik bu sıfırda da bile problem çıkabiliyor zaman zaman denemeden bilemiyorsunuz en garanti yöntem bu şekilde yapman

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı