RX550 sistemde BlueStacks PUBG Mobile kasıyor

Mertinanc

Hectopat
Merhaba 1 ay önce yeni bilgisayar aldım. Bugün PUBG Mobile indirdim, internetten bütün ayarları yaptım ama oyunda dehşet bir takılma var. Yani 1 dakika düzgün oynuyorum, 2 dakika 0 FPS'e düşüyor. Ciddiyim 0 FPS. PC ilk geldiğinde sanallaştırma etkindi zaten, ondan sebepli olduğunu düşünmüyorum.

İşlemci: i3 10100F.
Ekran kartı: AMD Radeon RX550.
8 GB RAM.

Merhaba 1 ay önce yeni bilgisayar aldım. Bugün PUBG Mobile indirdim, internetten bütün ayarları yaptım ama oyunda dehşet bir takılma var. Yani 1 dakika düzgün oynuyorum, 2 dakika 0 FPS'e düşüyor. Ciddiyim 0 FPS. PC ilk geldiğinde sanallaştırma etkindi zaten, ondan sebepli olduğunu düşünmüyorum.

8 GB RAM.

BlueStacks değil GameLoop kullanın.

8 GB RAM.
Ekran kaertı driver güncel mi? Diğer oyunlarda öyle mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı