RX550 sistemde LoL kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

lacon20

Femtopat
İyi forumlar. LoL oyununda normalde 200'e yakın FPS değerlerini zorlanmadan alırken bazen oyun yükleme ekranında inanılmaz bir kasma oluyor. Sağ üstte Radeon Software sekmesi sürekli yanıp sönüyor. Radeon Sowtfare'i açmaya çalıştığımda ise açılmıyor, ekranda git gel yapıyor sürekli. Oyun içinde de kasma devam ediyor. Normal oyun performansım gayet stabil ama 5 oyunun birinde denk geliyor böyle, bulamadım çözümünü. Teşekkürler. (Video yüklenmiyor sanırım, görsel yükleme kısmından nasıl açıklarım durumu bilmiyorum.) Ekran kartım RX550 2 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çözebilirim RAM'den kaynaklıysa?

Emin değilim RAM'den kaynaklı olduğuna fakat böyle bir video buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk yöntemi izledim sadece devamını izlemedim ama ilk yöntemi daha önce yapmıştım FPS yükselişi oluyor.

Artı -1 Eksi
Tam sistem ne? Kastığı esnadaki donanım kullanımlarını paylaşın.

Ryzen 3 3100 işlemci
Team T-Force Zeus 8 GB 3000 MHz RAM.
JD 240 GB SSD.
Corsair 550 Watt 80+ PSU.
ASUS Phoenix PH-RX550 2 GB ekran kartı.
Gigabyte B450M-S2H-V2

Tam sistem bu şekilde.

Ryzen 3 3100 işlemci.
Team T-Force 8 GB 3000 MHz RAM.
Jd 240 GB SSD.
Corsair 550 Watt 80+ PSU.
ASUS Phoenix PH-RX550 2 GB ekran kartı.
Gigabyte B450M-S2H-v2

Tam sistem bu şekilde.

Güzel de PC varmış neden kasıyor acaba çözülürse bilgilendirebilir misiniz merak ediyorum biz de karşılaşırsak diye.

Artı -1 Eksi

Normalde oyunda FPS değerlerim iyi ama işte 5-6 oyunda bir 20 FPS'yi geçmiyor garip bir şekilde. Daha yükleme ekranında başlıyor kasmaya. O yüzden normal FPS arttırma videolarını denesem de fayda etmedi.

Güzel de PC varmış neden kasıyor acaba çözülürse bilgilendirebilir misiniz merak ediyorum biz de karşılaşırsak diye.

Tabii.

Normalde oyunda FPS değerlerim iyi ama işte 5-6 oyunda bir 20 FPS'yi geçmiyor garip bir şekilde. Daha yükleme ekranında başlıyor kasmaya. O yüzden normal FPS arttırma videolarını denesem de fayda etmedi.

Tabii.

Görev yöneticisinden arka planda çalışan programlara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…